Problemi u praksi upoznavanja relativnog uzrasta

Sjela je na tvrdu kuhinjsku stolicu i gledala me kako kuham. Zbunjeni izraz njenog lica ukazivao je na to kako je to podstaklo njene unapred stvorene ideje.
Postavio sam je tako da je njena strana bila duž jedne ivice. Morao sam da objasnim da je to u redu, da to nije promenilo naš odnos. Nismo puno pričali jer nismo imali potrebe.

Na kraju sam odlučio da je dosta. Njeni instinkti i prethodna obuka (ili je to bilo zlostavljanje?) doveli su je do uvjerenja da je submisivna obavila sav ružan posao, a da se Gospodar čeka na rukama i nogama. Kada je voće nestalo, bacio sam kašiku i samo jezikom očistio njen stomak i iscedio rezervoar u njenom pupku. Bijeli tragovi od godina kupaćih kostima sada su skoro nestali, a njeno tijelo bilo je zadovoljstvo gledati.
Kroz odjavu i kasniju kafu nisam učinio malo da ublažim njenu naboranu obrvu, ali prije nego što smo se vratili do auta uvjerio sam je da je sve u redu;da sam to radio zato što sam tako odabrao i da nisam osporio njeno podnošenje. Ne predlažem da ovo bude kuharska knjiga, tako da možete pogledati u bilo kojoj od brojnih knjiga kako biste naučili kako napraviti kremasti umak od lososa i kako skuhati savršenu tjesteninu.

Jedna ruka je pronašla dojku, druga joj je gurnula između nogu problemi u praksi upoznavanja relativnog uzrasta. Povukao sam stolicu uz njen struk i stavio činiju na njen stomak. Kada se vratila s njima prebačenim preko gole ruke, dao sam joj znak da me prati u kuhinju. Dakle, sada smo došli do tačke na kojoj je ova priča počela.

U ovoj posjeti i na današnji dan sam najavio da ću kuhati. Sada me možete nazvati zločestim, ali nastavio sam da uživam u njenoj nelagodi dok sam je ostavljao da gura kolica dok sam birao naše sastojke. Mogao sam vidjeti nesigurnost kako joj prelazi na lice dok je sjedila pred svojim Gospodarom, a zatim je čekala da je usluže. Njena nelagodnost se nastavila kada sam govorio o mogućim jelovnicima. Nisam se pomerio, a ona me je samo posmatrala, očigledno nesigurna. Ovo je bio i lijep ljetni izbor i nije ga bilo teško kuhati. Kuvanjem sam se bavila jer sam to htjela i zato što sam to odlučila. Dovoljno je reći da mi je trebalo oko pola sata da pripremim prvo jelo i ogulim jagode.

Ovo mi se svidjelo kao promjena, nije bilo boli i napravio sam ugodnu promjenu od ostalih.volim srećne krajeve. Gledajući kroz pukotinu na šarkama, pozvao sam je da sjedne. Radilo se o nekoliko dužina užeta u rasponu od oko 2 stope do 4 stope koje sam koristio za ograničavanje.
Kad se vratila, gledao sam kako je stavila činiju ispred mene prije nego što je sjela sa njom. Bilo bi nedelikatno nastaviti, ali dozvolite mi da kažem da je druga činija na kraju pojela i da je ova scena za oboje bila "samo desert" nakon zanimljivog dana. Neposredno prije nego što sam završio, pustio sam joj povez s očiju i užad i poslao je da postavi sto. Dao sam joj 5 minuta da se obuče – oh, jesam li zaboravio da je bila gola tokom ove razmjene?– i otišli smo u njen najbliži supermarket. Zapamtite kako joj je sada sladoled bio uz kožu!!!Dok sam podigao preokrenutu činiju, na malom jezercu kremaste tečnosti nalazio se mali brežuljak crvenog voća. Natjerao sam je da čeka nekoliko minuta više nego što mi je bilo potrebno prije nego što donese dva tanjira na pari na stol i sjedne nasuprot.Čekala je da počnem, ali nakon toga, osim što je bila gola, jeli smo kao i svaki par.
U to vrijeme poslao sam je da napravi dvije činije jagoda i sladoleda. Kao što možete zamisliti, morao sam da je držim mirno pa sam pronašao "prirodne" zahvate.

Ovo je pokrenulo njenu maštu i povećalo njene strahove. Dok smo kasnije ležali zajedno, to je bilo izvor mnogih diskusija i veselja. Udubljenje oko njenog pupka delovalo je kao prirodna činija i skupljalo je sok i otapajući sladoled. To nije bilo dovoljno i jedna zla crtica u meni dodala je još jedan element – ​​povezao sam joj oči tako da su joj čula sluha i mirisa bila podignuta.
Nije bilo lako jer je posuda imala tendenciju da se njiše dok se ona kikotala. Takođe je stavila čašu vode na svaku postavku.