Praksa upoznavanja relativnog uzrasta

Mogao bih mu spasiti poziciju tako što bih rekao vlasniku da bi polovina naših mušterija otišla s tvojim tatom ako bi ga pustili, što nije istina.
Povukla se, malo se zagušila, a dio sperme je kliznuo niz njenu bradu. Još uvijek je držala ruke na grudima i još uvijek je imala zatvorene oči. Gledala je to sa malo tjeskobe. Jedna od njih bi bila pozicija vašeg oca.""O, ne praksa upoznavanja relativnog uzrasta. Samo želim razgovarati s tobom."Radno vrijeme u našoj kompaniji je bilo izdašnih 8-4 sa jednim slobodnim satom za ručak. Konačno sam se izvukao. Oboje bismo to cijenili."Ali otkrio sam da to niko neće cijeniti više od mene. Toliko sam posvećen ovoj kompaniji da nemam baš mnogo na putu ženskog druženja. Ali ja sam normalan čovek sa normalnim željama."Sada smo ulazili u srž ove stvari."Dozvolite mi da vam postavim jedno vrlo lično pitanje: jeste li djevica?"Vidio sam da je u početku bila šokirana i dugo je čekala prije nego što je odgovorila."Ne", rekla je konačno, "ali nisam baš iskusna. I ona je to uradila. Radila sam to samo dva puta... Iz iskustva sam znao da sam dobar za otprilike dva udarca, pa sam mislio da ću prvi napraviti u njezinim ustima."Lizi ga, pa ga posisi", rekao sam. I vidio sam potrebu za novim poslom u svijetu komplikovane kućne elektronike. Vjerovatno bi joj sperma curila niz nogu u naredna dva sata. Obje su izgledale potpuno nove. Uhvatio sam je za bokove kako ne bi mogla da se otrgne i počeo da guram moj kurac naprijed-natrag poput klipa."Ahhhhhh!"plakala je. Svim srcem odobravam njegove postupke - mislim da biste trebali dobiti vruću mladu pičku kad god i koliko god možete, posebno ako je glupa i droljasta.

Ejpril će za dvije sedmice završiti srednju školu. Pozajmio sam par hiljada dolara od svoje porodice, iznajmio kancelarijski prostor u poslovnom parku i unajmio pola tuceta kompjuterskih "štrebera" odmah nakon srednje škole. Pošto nisu imali fakultetske akreditive, mogao sam da ih zaposlim za 15 dolara po satu, što su smatrali "dobrim novcem".
I mislim da bi bilo mudro da obojica zadržimo ovaj razgovor za sebe."Klimnula je, ustala i otišla. Stavila je ruke iza leđa i otkopčala zadnji deo haljine. Nježno sam provukao veliku glavu svog kucka kroz njene male nježne usne.