šta je aplikacija za upoznavanje tinder

usher spisak za upoznavanje

Napuni me svojom drskošću!'obavezao sam se.'O zoro', rekao sam, kad sam povratio moć govora, 'Sada i samo sada, znam kakav je seks u stvari.'Mislio sam. Nikada u životu nisam znao ništa slično i zabio sam se u nju do samog drška svog mača. Osjetio sam njenu meku kosu oko nje, a onda je njen jezik lizao moju krunu. Ingrid je bila prilično privlačna, vrlo nordijska plavuša, a ja sam, pretpostavljam, bila prilično dobro postavljena vrsta šestometra, u to vrijeme, tako da smo se oboje često 'navlačili', i uhvatio sam se kako , a zgrabila ju je vitka, prilično droljasta brineta iz Milton Keynesa, koja je udahnula da se zove Sharon, kada je došla na zrak. Sljedeća linija "što nije baš uobičajeno u to vrijeme, koliko sam znao" bila je hladna voda kao što se sugerira da je ovo bila novost, poput tetovaže ispod pupka. Njeni kukovi su se podigli u susret sa mnom, njene dugačke noge su se zaključale iza mojih bedara, i stenjala je od svog zadovoljstva u moje uho dok sam se zabijao duboko u nju, vlaga njene pičke škripala je pri svakom udaru, sve dok nisam došao, u ogromnim pljuskovima. Neću te zadržati.'Otišla je i odložila svoju lopaticu, i sve na čemu je još radila, a onda se vratila.'Sjedni, Andy, da ti donesem piće.sta bi zeleo?Imamo...... Nikada, nikada nemojte praviti naglu promjenu, a da svojoj publici ne kažete šta i zašto. Nijedno od nas nije spomenuo katalitički efekat naših rumunskih plesova, i švrljanje koje je pratilo njih. Imala sam prilično trajnu ukočenost tokom ovih žurki, a Ingrid je uvijek bila mokra i spremna kad bismo otišli u krevet, tako da naš seksualni život nikad nije bio bolji. Kosa joj je bila duga, kestenjasta griva.

Kosa joj je bila zakopčana, vjerovatno da je ne bi smočila pod tušem, a ona ju je puštala dok je hodala preko mene i sjedila naspram mene, a njeni veličanstveni kestenjasti pramenovi su se motali oko njenog lijepog lica. Znao sam da je to bilo namjerno, i, prihvativši znak, ispružio sam jednu ruku, otkrivši da je topao i tako čvrst, da je bradavica odmah reagirala, rasla i stvrdnjavala u mojim prstima.'O Bože, Andy, sviđa mi se to!'rekla je i skliznula sa stolice, a zatim mi se pridružila na sofi. Malo je nije bilo šta je aplikacija za upoznavanje tinder. Derek ne bi bio kod kuće barem nekoliko sati. Kada sam je poljubio, bio je sladak, dugotrajan, naši jezici su radili prekovremeno dok je pritiskala svoje gipko tijelo uz mene.
Uvek savršen domaćin, pitao sam je da li bi volela da pleše, pošto sam uverila da je Ingrid zauzeta pripremanjem hrane. Kada smo se vratili u našu sobu, ona je u trenu izašla iz svog malog sarafana, skidala gaćice i navukla jastuk ispod stražnjice, kako joj se sviđalo. Vaš život mora biti jedan od takmičarskih, nerazumnih iznenađenja. Prizor me je raspalio, tako da sam zamalo došao, tu i tada - zaustavila me samo snaga volje.'Jebi me, Andy!'rekla je, jednostavno, i samo se spustila polako, tako polako, nabijajući se na moje hitno, pulsirajuće oružje. Gledao sam oko sebe sve uobičajene uramljene vjenčane fotografije, redove knjiga, police sa raznim ukrasima i pitao se šta, zaboga, radim tamo. Ali pogledaj me -- bavila sam se baštom, sadnjom. Ako njih nije mnogo briga, zašto bismo mi?Najerotičnije priče stavljaju čitaoca u nečiju glavu. Otpio sam sok i pogledao okolo dok su se vrata otvorila i Dawn je ušla. Prvo sam mislio da nema nikoga kod kuće, ali onda sam čuo korake, i odjednom se našao licem u lice sa razbarušenom Zorom, u farmerkama i dukserici, sa gleterom u ruci.'Andy!'rekla je, 'Uđi. Morao sam da pomognem tako što sam gurnuo bokserice, da bih oslobodio erekciju svetskog rekorda, a onda ju je njena ruka obuhvatila, milovala, nežno milovala moj nabrijani član.

Ali to je druga priča... Kada smo se svi rastali na kraju zabave, ponovo mi je dala ruku duže nego inače, što je više ličilo na milovanje. Nisam mogao naći riječi da kažem usher spisak za upoznavanje. Svi su trčali u krug, držeći se za ruke, s jednom osobom u sredini, držeći šal.