Usher spisak za upoznavanje

Pažljivo je napisao ovoj djevojci prethodne noći, kratku poruku o sebi, svom iskustvu i onome što je mislio da traži.

U stanu je bio uključen TV. Dinamo je upravo postigao gol. Ja sam vrlo stroga i dominantna ljubavnica, ali najčešće "s ljubavlju i brigom" tražim roba za aktivno učešće i upoznavanje roba da posjedujem, koristim kao svoju ličnu imovinu. Neka se za promenu uguše u sopstvenim dimnjacima, pomislio je. Samo da dodam za vaše bolje razumijevanje, Moj razlog broj 1 da želim roba, je da se često upuštam u seksualne prakse sa svojim robom kroz ove nastrane, erotske i fetišne seksualne prikaze koji će se odnositi samo na 'žensku dominaciju nad muškarcem'. Međutim, to nije bio put koji bi izabrali ni Alex ni Ljudmila.

U nedelju je palo tri inča snega, ali tri dana kasnije, on se pretvorio u sivi led, onakvu kakvu niste mogli da obrišite pošto se odmrznuo, smrznuo i zalepio za trotoar, pa čak i kratku šetnju čini podmuklim vežbama. Valerij je počeo trčati po prostoriji, mašući rukama, možda se pretvarajući da je jedan od igrača koji kližu po ledu. Možda će njegov sin jednog dana izrasti u hokejašku zvijezdu, pomisli Aleks sa čežnjom.
Ona i Ljudmila su radile zajedno i bile su prilično bliske usher spisak za upoznavanje. primamljivo."Rekla je, a oči su joj bljesnule."Čekaj, misliš kao internet pornografija? Ti i Boris ne snimate zajedno prljave filmove bez mene, zar ne?"Sarkastično se nasmijao."Hoćeš da napravimo trojku sa mnom i Borisom?"rekla je, smijući se na onaj svoj koketni način."Ne bismo trebali razgovarati o ovome ispred, mislim, hajde da razgovaramo o ovome kasnije."rekao je Alex, klimnuvši glavom u pravcu svog sina. Praktično svaki dan. Tornjevi industrije, koji potamne sa zalaskom sunca, neprestano izbacuju prljavštinu u atmosferu. Upravo u tom trenutku začuo se urlik iz ostarjelog televizora u boji. Da te duhan nije dobio, onda bi samo udisanje zraka. U stvari, otkako je to legalizirano, ako ništa drugo, Jared je postao još gori i postao još više introvertiran. Uvek bi nam koristilo testo. Sjetio se da je pročitao da je novoizabrana američka vlada nedavno odlučila smanjiti postojeće zakone o zaštiti okoliša. Kanyeovi stihovi su bili pogrešni. Nije bio svjestan da ona ima takvu voajersku crtu u sebi. Znate, one koje uvijek reklamiraju na TV-u: "Pravi trening za stvarni svijet! Pronađite svoju budućnost DANAS!"To zapravo i nije bio tako sjajan posao. Luke nije imao ni jedno ni drugo - nije se bavio prvim (čak ni sada legalnom travom, zapravo) i nije zarađivao dovoljno da se kvalifikuje za ovo drugo.