Paige Spiranac sa kim izlazi

Ali ubrzo se vratio na svoje sjedalo, a njegov penis je iskliznuo i ostavio niz pljuvačke i skute između mojih usana i vrha.

Zaustavio se ispred mene i rekao mi da sklonim ruke sa svog kuraca, što sam pokušavala prikriti - dijelom iz stida, a dijelom da prikrijem očito polu uzbuđenje koje je moj kurac pokazivao."Hmmm... Male sume su se zbrajale u pozamašan iznos, a krivnja me je grizla. Klimnula sam glupo, a od šoka mi se i dalje vrtjela u glavi i srce lupalo. Otvorio sam vrata i našao se u apartmanu koji je bio gotovo razočaravajući zbog svoje skromnosti, s obzirom na Jimovo bogatstvo i poslovnu moć.

Povremeno bi istupio naprijed i gurnuo svoj kurac u moja usta na nekoliko udaraca prije nego što se povukao, ili bi udario kurac oko mog lica, cijelo vrijeme mrmljajući psovke dolje na mene, govoreći mi da sam bezvrijedna pusačica, da me samo drži u društvu zbog moje sposobnosti pušanja, da sam bila maca i peder koji je rođen da mu siše kurac. Siše mu jaja dok mi je stiskao precum preko lica. Nakon što smo te večeri stigli u hotel, morao sam da izdržim oko sat vremena u baru sa Džimom i njegovim kodirektorom, kao i sa još nekoliko ljudi sa računa, kada sam sve što sam želeo da uradim bilo da stignem do svoju sobu, istuširaj se i uživaj u dugom pušenju, možda dok sam se igrao sam sa sobom ispred pornića Paige Spiranac sa kim izlazi. Usne su mi trnule i utrnule od stalnog brzog trljanja njegovog mesa sa venama koje je klizilo pored njih.
Zatvori vrata i sjedni."Sjeo sam primijetivši pepeljaru na stolu u kojoj je ležala još neupaljena cigara. Dok sam se približavao njegovim vratima, osetio sam da sam očigledno u pušačkom delu, i zabeležio sam da budem siguran da ću ubuduće ovde dobiti sobu, što bi me uštedelo da visim kroz prozor. Sisanje na vrhu. Jim je sjedio na svom sjedalu, cigaru u ustima, piće u ruci, a kurac i jaja u pantalonama."Imaš sreće što te ne natjeram da to poližeš."Rekao je, posmatrajući me s mješavinom superiornosti i prezira."Sada kada završiš, pustiću te da odeš i opereš se.