Zabavljanje sa bosanskim muslimanom

2 načina datiranja fosila

Sada dublje, znam da ih sve možeš uzeti u stražnji dio grla ako se opustiš i fokusiraš na to da mi ugodiš.
To vas uzbuđuje, zar ne?Vidim kako ste ubrzali svoje riječi dok zamišljate poniženje da morate služiti bilo kome drugom osim svojoj slavnoj Domini. Idi donesi ga i mazivo sa stola. Ah da, lijepo urađeno. Tako poslušan ljubimac. Oči Boginje koja će ti večeras uzeti dupe kao danak koji joj duguje zabavljanje sa bosanskim muslimanom. Znate li šta je to?Naravno da imaš, vidim kako ti se zadnjica zabrinuto trza. Stvarno ste napeti, zar ne?Opustite se i poželite dobrodošlicu svojoj Gospodarici u svoje tijelo.
Dobro vam ide i znam da mi želite zahvaliti što sam odvojio vrijeme da treniram vaš neisprobani kanal, umjesto da ga grubo pustošite, kao što je moje pravo. To je to, pokaži mi koliko želiš da mi ugodiš 2 načina datiranja fosila. Sada šire, neka vaša Gospodarica vidi svoju nagradu. To je to, ruke sklopljene iza leđa, noge raširene, na prste, pete napolje. Kontroliraj svoj geg refleks, droljo, imaš još jedan centimetar da progutaš prije nego što budem potpuno muda duboko u tvojim vrelim, mokrim malim ustima. Da, metal je sada hladan i težak, ali brzo će se zagrijati kada ga dobro stavim u vašu vruću malu stražnjicu. Sada, dok se navikavate da vas drže otvorenim i ispunjenim, imam još jedan zadatak za vas. O da, vidim da više ne gori i, zaista, počinjete žudjeti za ovim mračnim užitkom dok podižete kukove unatrag kako biste ispunili svaki potisak.

A sad, kakav je osjećaj klečati preda mnom, drhteći od iščekivanja s mojim tvrdim članom koji se njiše nekoliko centimetara od tvojih usana?Zamislite da su nam mjesta obrnuta!Ali, naravno, to se nikada ne bi moglo dogoditi.