Indijanac samac

nastavite da brišete aplikacije za upoznavanje

Dramatično sam je uzeo u naručje i pustio njenog mlađeg brata Micheala da klikne. I dalje sam bio zainteresovan da saznam o njenom seksualnom životu i pitao sam se kako su uspeli da zaobiđu njene orgazmične plače sumnjajući da se njen dečko vratio na neku drugu šemu osim da je šamara po licu da bi je ućutkala."Pretpostavljam da ti je gurnuo gaćice u usta da bi ućutao?"Pretpostavio sam."Ne gospodaru, hoćeš li da staviš moje gaćice u moja usta majstore?"predloži Amber."To je na meni da odlučim", obavijestio sam je udarivši je tri puta zbog njene drskosti dok sam razmišljao kako je to dobra ideja. Brzo sam je pronašao dok se bučno svađala sa svojim bratom. Odmahnuo sam, ali nisam mogao da poništim ono što sam video i odmah sam ponovo bio u usponu!O ne!Mogao sam osjetiti kako mi kurac viri preko ivice mog garda i kako mi jaja pucaju ispod!Svaku loptu koju je kuglaš bacao zamišljao sam kako mi se razbija u orahe i sa zaštitom svojih gonada više na umu nego panjeva, ubrzo sam izašao i odšetao nazad u paviljon indijanac samac.
Raširio sam ruku između njenih nogu tjerajući joj bedra da se razdvoje, a noge su joj se širile."Gospođice Amber, udariću vas u rundi od šest. Otišao sam do granice prema kapitenu i čekao da mi lopta dođe.Čuo sam svoje ime i okrenuo se. Amber je nestala danima nakon toga i počeo sam misliti da je više nikada neću vidjeti. Srećom, imao sam još jednu kartu da igram kako bih ponovo razgovarao s njom. Pogledao sam je šokirano, ne misleći na nju kao da psuje, ali kroz njen zid od buke čuo sam njenog brata kako govori: "Ona leži na krevetu ne nosi ništa osim tvog džempera i gaćica i trlja se dok gleda tvoju fotografiju!"Amber je pocrvenjela od ljutnje i stida, Udarila je brata u plačnom bijesu i pobjegla od stida dok sam stajao i zurio u šoku. Vrijeme se pogoršalo i bilo je jako prohladno. Imao sam nezgodnu biciklističku vožnju jer je moja tvrdoća nekako učinila moj perineum tvrdom i osjetljivom dok sam peckao i ljuljao se na svom uskom sedlu nastavite da brišete aplikacije za upoznavanje. Prošao sam prilično dobro i publika od tridesetak pristalica aplaudirala mi je sa zemlje. Djevojka je masturbirala na moju sliku, kako nosim moj džemper, a onda se zajebava u javnosti dok mi gleda u dupe. Imala je kratku zabačenu plavu kosu, plave oči i vrlo seksi usta koja su mi u um uvlačila sve vrste razvratnih misli ako sam predugo gledao. Bili su isključivo za perverznjake i čudaci su bili konsenzus tog vremena, a ja sam bio previše stidljiv da stavim glavu preko parapeta.

Amber je svakako imala ukusa za lomljenje loptica. Još je imala moj džemper i zamolio sam Micheala da joj kaže da ga vrati. Također sam znao za određene specijalističke publikacije, ali sam bio previše potisnut da bih ih kupio. Dok smo izlazili na teren vidio sam je kako ide prema svojoj kući sa mojim džemperom."Zašto tražiti moj džemper i onda otići kući?"Razmišljao sam. Pomisao na udaranje djevojke u krilo bila je vrhunac mojih seksualnih želja. Sljedećeg vikenda ponovo sam igrao kriket i Amber je gledala.