Jamajčanska kultura upoznavanja

izlaziti sa nekim sa kim nemaš ništa zajedničko

Tako sam pronašao prozor sa strane kuće, pripremio se i pogledao unutra. Naravno, dobio sam peticu i gospođa McKlain se s odobravanjem nasmiješila dok mi je pružala moj papir.
Bili su to niski životi, drugi, buduće mrtve glave društva. Završila je sa deljenjem papira i vratila se do svog stola dok je zazvonilo. Ali bilo je nešto malo nepravedno.

Onda mi je pala još jedna misao. Sada je gospođa McKlain, još uvijek šmrcući, vratila knjigu u svoj sto."Vrlo dobra poduka, čuvaj malo dupe i vidimo se sutra", izjavila je Jamie živahnim glasom i onda je nestala jamajčanska kultura upoznavanja. Jamie je sad stenjala još glasnije, vjerovatno pokušavajući natjerati svoju učiteljicu da požuri i svrši dok je lizala. Mora da je to savršen dogovor za oboje. Jamie i većina njenih prijatelja još nisu bili tamo, a gospođa McKlain je radila uobičajeno, jednostavno je pisala na tabli. Zavalio sam se i pažljivo slušao."Oni su, hvala, sada o ovoj posljednjoj klasi gospođice McKlain.""Da, pa, jako si loše obavio zadatak Jamie i 'C' koji sam ti dao bilo je više nego velikodušno..." Završiti s čim?Kakav je bio dogovor?Počeo sam da čujem šuštanje odeće i odjednom sam se osećao kao da neko sedi na prednjem delu stola. Moje oči su se tada konačno usredsredile na otkrivenu i veoma crvenu punačku pozadinu gospođe McKlain. Ako bi morala da čini oralne usluge za 'C', šta bi Jamie morao učiniti da poboljša 'D'?Znatiželja me je nadvladala i te večeri, odmah nakon škole, ponovo sam se ušuljao u sobu gospođe McKlain i sakrio se ispod njenog stola. Kada je konačno sjela, trenutak bola prešao joj je na lice. Ta kučka. Ali osim toga, ništa se posebno nije dešavalo. Boce su bile posvuda, a miris je bio užasan. "Da, gospođo McKlain, neko bi trebao biti kažnjen." Dakle, Jamie je naizgled prihvatao ove uslove . Još uvijek sam mogao zamišljati bogatu drugu na koljenima kako usmeno udovoljava svojoj učiteljici za bolje ocjene izlaziti sa nekim sa kim nemaš ništa zajedničko. Kada je stigla do Jamieja, mala grupa se stišala.

Tokom ostatka dana moja mašta je divljala.Šta će se ovog puta dogoditi?Mislim da je gđa McKlain morala da daje oralni seks za C, da dobije batine za D, šta bi Jamie uradio gospođi McKlain za 'F'?Desetine scenarija prošlo mi je kroz glavu i nepotrebno je reći da sam do kraja dana bio jako mokar i uzbuđen. Spremala se da otvori oči i ja sam instinktivno zaronio ispod stola.

Kada završite sa naricanjem gospođice McKlain, možete ustati i promijeniti mi ocjenu."Nakon minute, gđa McKlain jecaj se spustio do uzastopnog šmrcanja i podigla se sa stola kako bi se pomaknula naprijed. Kada sam prvi put pomislio da je gospođa McKlain ta koja dominira Jamiejem, nasmiješila sam se u sebi i osjetila malo trnce oko moje mace. 'F'. Prvi put sam vidio promjenu izraza njenog lica dok je gledala svoju ocjenu.
Sada je njen grm bio samo metar udaljen od mog lica i dok je bila zauzeta ponovnim upisom u Jamiejevu ocenu, virio sam između nogu svog učitelja.