Neuspješno brzo zabavljanje

Momak od 25 godina izlazi sa ženom od 40 godina

Kao i obično, ukus i miris njegovog svježe izjebanog kurca su me nevjerovatno napalili. Njegove žilave stidne dlake bile su tople između njihovih tijela neuspješno brzo zabavljanje. Bio sam vidno uzbuđen, diskreciono izbačen kroz prozor, ne trudeći se da sakrijem ruku koja mi se kreće između bedara, očajnički pritiskajući klitoris. Gledao sam kako igra izraza prelazi preko njegovog lica - izraz požude i uzbuđenja zbog mog poniženja je bledeo;zamijenjen je pogledom koji sam mogao protumačiti samo kao neku vrstu samopravednog neodobravanja i ogorčenja. Ne čekajući odgovor, okrenula sam se na kauču i navukla bluzu. Njegovi prijatelji su uhvatili zvukove. Oči su mi putovale niz njegovo voljeno, poznato, golo tijelo. Posegnuo je u sarong i izvukao svoj kurac, primamljivo ga visivši unutar jednog inča mog lica, dopuštajući mi da osjetim teški miris jebanja, da vidim viskozne jebene sokove razmazane na svakom inču.

I dalje je bio okrenut od mene, spavao je na boku, ruke mu je bila prebačena preko Marninog struka, koljena podvučena iza njenih. Uz uzdah, prepustio sam usnuli par njihovim snovima, navukao šorts i bluzu bez rukava i krenuo dole da skuvam kafu.

Vratio sam pogled na Toma, zbunjen njegovom reakcijom. Sjeo sam, ošamućen, trljajući san iz očiju.

Jednom, dvaput, tri puta. John je ispružio ruku, ušutkajući ga usred rečenice."Kasnije", rekao je. Svidjelo mi se što su njegovi prijatelji svjedočili Johnovoj muškosti, njegovoj dominaciji nada mnom, njegovom pravu da uživa u zadovoljstvima da bude muškarac jebajući druge žene pred svojom ženom. Volela bi mog muža.
Chris nije masturbirao - već je ejakulirao i koristio je svoju Y&T majicu da obriše bijele kapljice sa svojih farmerki. Kako su Marnini jauci postajali sve glasniji, a lupanje povećavalo brzinu i snagu, bio sam nevjerovatno uzbuđen.

Nisam imao srca probuditi Johna;trebao mu je odmor nakon sexcapades maratona koji smo imali do ranih jutarnjih sati. Šta je ovo, neka vrsta umne igre koju želi da igra sa mnom?!"Tomova je brada stršila, ratoborno."Kako god", odgovorio sam, ne mareći."Vjeruj u ono što želiš... Momak od 25 godina izlazi sa ženom od 40 godina. John je jebao svoju kučku točno iznad naših glava. Osjećala sam se, kao i obično kada je John ispoljio svoju moć prema meni jebajući druge žene, potpuno poniženo, na kraju žensko, njegovu pičku koja se koristila po hiru.

Uzglavlje je dalo jedan konačni, odlučujući udarac. Sol mojih suza je pekla moje goruće obraze.
Pogledala sam direktno u Toma i bljesnula osmehom potpunog ženskog zadovoljstva. Odgurnula sam mu ruke i povukla ga nazad."Nije TVOJA drolja", podsjetila sam ga, odlučno, ali ljubazno."Johnova drolja.
Chris je također privukao svoju stolicu bliže. Trebala sam da probam, da okusim sok od pičke druge žene na svom mužu. Ponosno sam pokazivao crvene linije koje su blijedile preko mesa na leđima. Govorila sam tiho, a moj izraz lica je otkrivao ljubav, odanost i pokornost: "Zapravo, Tome, ne PUŠTAM mu da mi ništa radi. Pričekao sam nekoliko trenutaka i nagrađen sam zvukom opruga kreveta koji su ponovo škripali. Znao sam šta radi: gurao je svoj kurac koji omekšava u nju i iz nje, razmazujući svojim jebenim sokovima svaki centimetar njegovog kurca i njene mace, formirajući prsten od guste, bijele kreme oko baze njegovog penisa. Tom i Chris nisu masturbirali;Tom je držao ruke preko međunožja, skrivajući dokaze svog uzbuđenja. Ipak, imao je i drugu stranu, dihotomiju ratnik-pjesnik.

Osjetila sam intenzitet četiri para očiju kako me gledaju kako masturbiram na preljubu mog muža;to je samo učinilo moj vrhunac još izvrsnijim.