R6 opsada teroristički lov provodadžisanje

smiješni uslovi za upoznavanje

Zvao se Tomas i uzeo je Anninu ruku dok ju je drsko gledao odozgo do dolje. Pitala se i ima li to veze s Jimmyjevim sve većim interesom za cross dressing r6 opsada teroristički lov provodadžisanje.

Otkrila je da je otišao u bar, a zatim u obližnju knjižaru za odrasle. Uprkos Jimmyjevim protestima, trojica muškaraca su istakla da Ann nije pokušala da se prikrije i da je cijelo vrijeme držala raširene noge. Ann nije mogla vjerovati u intenzivne osjećaje koje je osjećala."Oh Thomas, jebi me kao kučku koja jesam," vrisnula je, ne shvaćajući da većina gomile iz bara sada gleda kako Thomas prodire u nju smiješni uslovi za upoznavanje. Nije htjela propustiti nijednu od njih.

Uhvativši Jimmyja za ruke, Kevin ga je predao Dereku i Toddu i rekao: "Vežite ga za to drvo kako bi mogao gledati njegovu ženu kako se jebe.""Ona ne želi da je jebeš. Annini sokovi brzo su dali Tomasu do znanja da je spremna. Znala je da njena kratka crna kosa, zgodne noge i obrijana maca privlače poglede mnogih muškaraca.

"U redu", Ann je spremno prihvatila dok je ležala u jednom od salona. Dok je Kevin eksplodirao u njemu, Jimmyjev mali kurac je prskao vlastiti potok."Rekao sam ti da tvoj mužić voli da bude jeban", hvalio se Kevin Ann dok je izvlačio i ostavljao Jimmyja u slaboj gomili na zemlji.

Tiho jecajući, Jimmy je znao da je njegova žena izgubila sve pretvaranje njegove muškosti. Dok je ležala, primijetila je da je procjenjujud od tri dobro građena crna momka koji su sjedili na vrhu obližnjeg stola za piknik. Naravno, dopustila bi Lanceu da je zavede da ga upozna ubrzo nakon što su se ona i Jimmy vratili s medenog mjeseca, ali se osjećala toliko krivom zbog toga što je od tada ostala vjerna. Nakon 15 minuta ovog udaranja, Ann je vrisnula: "Oh Derek, jebi me jako, posadi svoje sjeme u mene, svršavam..." Uz ovu notu Anninog potpunog predanja onome što se dešavalo, Jimmy je mogao samo bespomoćno gledati kako njegovu ženu je pojebao ovaj moćni čovjek. Također je primijetila da je Jimmyjev tvrdi penis još uvijek mnogo manji od bilo kojeg od tri mekana kita koja su joj prikazana. Njegov penis koji se brzo ispuhao nije dao Ann ništa za jebanje pa je počela da se prstima.
Također ga je vidjela kako se oblači u jednu od njenih najkraćih haljina i izlazi iz kuće obučen u plavu periku i štikle od 5 inča. Ann nije mogla vjerovati koliko dugo može osjećati kako Thomas sperma ulazi u nju."Bože, osjećam se kao galon", pomislila je, "možda me zatrudni uprkos piluli."Dok je Thomas izvlačio svoj dugi penis iz Ann, okupljena gomila je mogla vidjeti kako je glatka s oba njihova soka.