Značenje violine

Bilo je dobro, kao da je iscrpljivala svu napetost koju je skupila proteklih sedmica sa sadržajem svoje bešike. Arin je htjela tamo zaspati, ali je morala da se vrati u svoje odaje da započne papirologiju za novi angažman na brodu, koji je trebao da se sastane s njom u 5:30 ujutro značenje violine. Kontrakcije su dolazile u talasima, širile su se Arininim telom i ostavljale je toplom, opuštenom i pomalo drhtavom. Garantujem da je udobnije od opreme za bazen. Ubrzala je korak, zategnuvši svoje kegel mišiće kako bi dodatno odgodila neizbježno, ali je njen trud bio uzaludan. Njena raščupana grimizna kosa do ramena bila je pomalo pripitomljena, zavučena poput trake za glavu naočarima za flašu koka-kole debelih okvira, a ispod očiju su joj bile tamne kolutove. Posljednja - kojoj je Arin prišla sa rukom stisnutom između nogu - bila su vrata bazena. Bio je zaključan. Ako želiš, možeš se vratiti sa mnom i drijemati na mom kauču dok čekaš naš sastanak. Suptilna geometrija dala mu je čudan, kaskadni kvalitet, skoro kao vodopad - Arin je podigla pogled s poda: vodopadi definitivno nisu bili mentalna slika koja joj je u ovom trenutku bila potrebna.

Nije popustila. Arin je frustrirano snažno gurnula vrata i ona su se lako otvorila, zveckajući o zid iza sebe i razbijajući ranojutarnju tišinu poput pucnja. Pratila je Arina nazad u hodnik, zaobilazeći lokvicu na podu.. stvarno, stvarno je žao što ste to morali vidjeti.""Zdravo", reče djevojka tihim glasom."Žao mi je. I dalje je bila osjetljiva i nastavila se igrati sa sobom nekoliko trenutaka prije nego što je legla, zadovoljno dahćući. Spustila je vreću s krofnama pored vrata, zakačila ostatak haljine i čučnula na rubu bazena. Arin se nagnula unazad, ispruživši jedno od svojih smeđih krila radi ravnoteže i uperivši karlicu prema gore.šaljući impresivan luk iznad mirne plave vode. Bila je vruća, a srce joj je kucalo.

Mlada žena je nešto promrmljala i nespretno se zagledala u zemlju dok je Arin pokušavala da se pokrije i ustala.„Ja sam...“ Arin je pogledala dole u sebe: sa strane njene haljine bila je velika mokra tačka, a ona je stajala u lokvi sopstvenog urina, pomešanog sa bazenskom vodom."Ovaj... U njenim grimiznim stidnim dlačicama bile su hladne kapljice tečnosti. Malo, neodlučno prskanje prethodilo je eksplozivnom mlazu jarko žute mokraće iz njene drhtave, neobrijane vulve.
Na stolu je bila vreća svježih krofni za Arin, a ona ju je sa zahvalnošću uzela, zahvalila osoblju na kuhinji na izdvojenom vremenu i žurno izašla iz sobe za odmor. I ja imam neke krofne ako ti si gladan."Vreća s krofnama i dalje je stajala pored vrata ženske svlačionice, potpuno suha. Pored gomile bazena između vrata svlačionica stajala je sitna mlada žena. Arinin stomak je pao. Arin se polako podigla. Pažljivo je izgurala kukove, raširila natečene usne i pustila je. Arin je spremila svoje bilješke u džep svoje bijele haljine s volanima;zadremala je za svojim stolom u računovodstvu negde između 20 i 22 sata i probudila se taman na vreme da odjuri do kuhinje u čarapama za sastanak. Arin je nakratko pokušala upotrijebiti krila da je malo brže potjera u hodnik, ali je već mogla osjetiti kako počinje gubiti kontrolu: nije mogla to izdržati. Njen luk se pokolebao nekoliko sekundi kasnije prije nego što je iznenada prestao.
Zastala je i očajnički bacila pogled na natpise koji su joj bili najbliži u hodniku: "Klub za kaligrafiju", "Kancelarijski materijal", "Postrojenja za odlaganje bioloških materijala" i "Bazen". Dok je mala bujica usporavala, njene oči su lutale prema gore, samo da bi srele poslednju stvar koju je očekivala: još jedan par očiju. Arin je ponovo uzdahnula: nije mislila da će morati toliko ići. Arin je nije prepoznala. Morala se vratiti u svoje odaje, tri palube gore na suprotnom kraju broda. Pritisak na njenu bešiku bio je prevelik i mala, vruća kap mokraće je iscurila iz nje, upijajući se u donji veš dok je trčala.
Dopustila je sebi da se spusti na topli pod od pločica, duboko dišući. Bio je to veliki bazen sa slanom vodom s novim, efikasnim sistemom za filtriranje - znala je jer ga je morala zamijeniti. Arin je odmah uočila vrata tuša i potrčala prema njima, povukavši svoju bijelu haljinu kako bi povukla prljavo donje rublje. Tawny je duboko udahnula, vrlo kratko pogledala Arin u oči i klimnula glavom.