Pametni naslovi profila na stranicama za upoznavanje

Djevojke su se nekoliko minuta kasnije izvinjavale, ostavljajući nas petoro, nevjerovatne u sretan scenario u kojem smo se našle.Šalili su se na račun svojih favorita i nagoveštavali šta bi uradili da se ponašaju u tipičnom alfa držanju, ali ja sam ih prozreo – bili su bespomoćni kao i ja, i osetio sam da su nas ovde vodili više od zabave.
Vidio sam da je njegov kurac veći od mog, ali sam bio siguran da neću biti posljednji. Na gornjoj polovini nosila je samo sivi džemper na dugmad, ali je samo jedno dugme bilo zakopčano, otkrivajući polovinu njenih zaobljenih grudi, do i jedva pokrivajući njene bradavice.

Sljedeći događaj je bio test snage;bili smo izazvani da uradimo što više sklekova u jednoj minuti. situacija.

Nikada nisam dovoljno vjerovao djevojci da im kažem o svom fetišu zbog dominacije, a ipak sam bio ovdje, izložio ovu intimnu istinu nekome s kim sam očajnički želio da se pojebem."Voliš li da te udare?"upitala je zaigrano."Pa, da li ste ikada bili dominirani?"Sada je bila radoznala i zaintrigirana, osjećajući moju sumnju u sebe. Postalo je sasvim očigledno kuda će ovo ići."Konačni izazov", izjavila je brineta."Svaki dobijate pet minuta. Sada je stajao gol, njegov penis mekan i bespomoćan, a dvije djevojke su se neumoljivo nasmijale jedna drugoj, šaleći se da su našle peto mjesto u ovoj igri. Izdržao je jednu minutu i deset sekundi, a momci su kolektivno odahnuli znajući da će šanse za pobjeđivanje biti visoke s manje intenzivnom prirodom izazova.

On je imao pet poena sedam, a ja sam bio treći u prvoj rundi pametni naslovi profila na stranicama za upoznavanje. One koje budu peti i šesti biće podvrgnute jednoj od dve stvari - petom mestu biće uskraćen svaki orgazam i stavljen u čednost nedelju dana, pri čemu će morati da vratite se djevojci koja ih je pozvala ovamo i zamolite da se oslobode sprave. Njen okvir je bio samouvjeren i elegantan;bila je visoka najmanje šest stopa, ali nikad je nisam vidio da odlazi dalje od šanka, čak ni da skuplja čaše.

Nosila je pripijene tajice sa sivim ukrštenim uzorkom, a tanki niz njenih tangi se protezao iznad bokova sa svake strane. Bio sam polaskan i iznenađen kada me je pozvala kod sebe na zabavu, a zamišljanje kako je obučena za noćni izlazak me je od tada nemilosrdno zadirkivalo. Zamislila bi pauzu između mojih usana koje su se razdvojile da ispustim zapanjen uzdah i kako moj jezik nehotice pokvasi moje usne - nesvjesna radnja koja signalizira moju silnu seksualnu želju. Bio sam zahvalan što sam otkrio da je sljedeća runda umjesto toga ovisila o mom jeziku. Konkurencija je bila neprestana u zadirkivanju mog kuraca, a ja sam jedva čula kako mi srce kuca u ušima, pumpajući krv u moj trajno tvrdi kurac. Moj kurac je počeo opadati i mogao sam reći da ću morati otkriti svoju fantaziju da je natjeram da mi još malo priča prljavo. Njegov penis je bio usisan unutra i van, sabijajući se dok je klizio poput čekića po njegovom potpuno uspravnom članu. Pogledala me je pravo u oči, zatim dole, i kada je ponovo polako podigla oči, rekla je "Ćao" nežnim, devojačkim tonom i ugrizla se za donju usnu. Ako imate da prestanemo, označićemo vreme i bićeš suđeno protiv ostalih koji su morali da stanu. Njena manekenska karijera očito još nije krenula, ali sam mogao vidjeti pogled u očima muškaraca u baru i bilo je jasno da može privući svakoga koga izabere ako želi. Na mene je red došao zadnji, pošto sam nakon tri kola bio lider. Vaše vrijeme staje kada kažete 'stop'."Osjećao sam se nevjerovatno uzbuđeno, ali obećanje Harriettove pičke me ohrabrilo. Ali djevojka je i dalje imala kontrolu;držala je napravu koja će stimulirati njegovu bolnu seksualnost, a djevojka o kojoj je sanjao će ga pobijediti svojom vlastitom željom da osjeti kako mu ona udovoljava. Osjetio sam tapšanje po ramenu i okrenuo se da vidim Harriett kakvu je nikad prije nisam vidio: na sebi je imala crne štikle, koje su je činile oko centimetar viša od mene, i crnu suknju sa kopčama sa strane;šik, ali više kao donje rublje nego nešto što možete nositi. Nisam si mogao pomoći. Našla sam se na trećem mjestu nakon četiri runde, a konačni izazov je bio jedina stvar koja je mogla osigurati puni seks sa Harriett. Djevojka je bila toliko seksi da mi je kurac lupao uz moje gaćice dok sam počeo lizati njene usne. Bio sam drugi u ovoj disciplini nakon jedinog veoma mišićavog momka od svih nas. Bio sam siguran da će posljednja runda u određenoj mjeri uključivati ​​seksualnu izdržljivost, tako da nisam namjeravala koristiti dildo. Kvaka je bila u tome što neke žene ne mogu postići orgazam samo od stimulacije klitorisa, a nama je bio dozvoljen dildo pod jednim uslovom da ćemo biti u nepovoljnijem položaju za sljedeću rundu.

Postojao bi metalni prsten labavo postavljen oko kite momka koji se takmiči, a kada bi pao, njegovo vrijeme je isteklo. Bila je u pravu i moje su oči bile prikovane za njeno dupe dok je odlazila, potpuno svjesna uticaja koje su njena pohotna iskušenja imala na mene.
Na moje iznenađenje, svaki momak je birao devojku koja ga je pozvala i počeo sam da uviđam kako su njihovi flertovi imali tako snažan efekat na muškarce koje su namamili u svoje igre.