Zabavljanje sa disanjem na usta

Nikad to ne bi rekla naglas, ali ovaj put je znala da će zatrudnjeti bez obzira šta se dogodilo. Tvoja podrška mi znači sve", rekla mu je sa svom iskrenošću mogla je prikupiti.. U stvari, nije ni marila. Izgubivši kontrolu, njen muž je povikao: "Znaš šta? Dosta mi je ovog sranja, Sutton!""Onda idi", rekla je tiho dok je zarivala glavu u jastuk.Čula je kako zalupi vratima, a dio nje poželi da zaplače. Ne rekavši ni riječi Suttonu o aferi, rekao je svom pomoćniku sljedećeg dana da je gotovo. Za sada joj je bilo važno samo da se konačno ponovo osjeća nadom.
Najviše govori o njegovom sopstvenom nezainteresovanosti za vođenje ljubavi sa zahtevima koji su od njega sve ređe dolazili kako su dani prolazili. Sutton se bavila sastavljanjem kuće i uređenjem svake sobe tako da uključuje i dječju sobu.
U redu je", rekao mu je Sutton."Bio si u pravu. Dvanaest dana kasnije, iselili su se iz svoje prazne kuće u motel. I možemo početi ispočetka.
Izašao je iz kancelarije svog šefa i zamolio svog pomoćnika da uđe u njegovu."Završio sam. Samo razmišljanje o tome da je 'njegova' sperma u njegovoj ženi nije mu u najmanju ruku pristajala. Te večeri, Scott je došao kući i zatekao Suttona kako bulji u TV. Onda... Koliko brzo možemo da se preselimo?"upitala je osjećajući se kao da joj je težina svijeta skinuta s ramena."Dve nedelje.

Bilo je samo pitanje odabira onog koji je najbolji za Scottov novi posao i za bebu – ili bebe – koju će imati zabavljanje sa disanjem na usta. Zatrudnjeti nije bilo nemoguće, samo je bilo izuzetno teško, i dok je on odavno odustao od djece, njegova lijepa supruga Sutton nije. Zajedno."Kada ga je čula kako spominje da će razmotriti druge opcije, njen mozak se ponovo uključio po prvi put od pobačaja, a ona je sjela i slušala. Ali kada nije bio voljan čak ni da uzme u obzir njena osećanja i da vodi zrelu raspravu o nečemu tako važnom za nju, pomisao da ga pusti da 'puzi po njoj' bila je nešto što jednostavno nije mogla da uradi. I dok je varanje pogrešno iz bilo kog razloga, ne mogu da zamislim da živim sa nekim ko...ko nikad nije dostupan. Jedva sam čekala da ti kažem! Tako sam srećna! Hvala ti što si pristala na ovo, Skote. Bio je manje nego entuzijastičan, ali i dalje dovoljno zainteresovan da joj omogući da ostane sretna, fokusirana i optimistična po pitanju mogućnosti da konačno, nakon svih ovih godina, dobije bebu. Nakon cjelodnevnog gledanja, suzila je na deset i nakon što je cijelu noć razmišljala o tome, dodatno smanjila brojeve na tri sljedećeg dana i konačno na samo jedan;srećnog, nepoznatog budućeg oca njenog budućeg deteta. ova afera. U roku od dva mjeseca, kuća je bila gotovo savršena, Scott se skrasio sa svojim novim poslom i bilo je vrijeme da počne raditi više od pukog razmatranja tih drugih opcija. Znala je skoro čim je počelo.

Osjećala se potpuno dobrodošlom i svaka opcija je detaljno objašnjena sa prednostima i nedostacima svake upućene na njeno zadovoljstvo. Scott je otišao s njom i djelovao je zainteresirano kao i ona, a kad su otišli, oboje su osjećali da imaju informacije koje su im potrebne da donesu najinformiraniju odluku koju su mogli.