Izlaziti sa nekim sa tjelesnim invaliditetom

zabavljanje sa starom srednjoškolskom simpaticom

Nikada me ne uspijevaš impresionirati, Basch."Ruke su mu lutale oko Bašovog torza, zadirkujući milujući Bashova prsa.

Svojom rukom koja je bila stavljena na Bashovo međunožje, Vossler je nježno provukao erekciju kroz tkaninu Bašovih šorcova. Vossler se i dalje smješkao, slušajući grcanje mužjaka. Bacivši malu količinu vatrene magije, Vossler je posmatrao kako narandžasti plamen male vatre zagreva srebrnu iglu. Ja i moj dečko smo ovo napisali zajedno, a nešto je i za našu zabavu (haha). Privukao je Bashovu pažnju, Vossler je postupio po Bašovoj ideji i krenuo iza plavokosog viteza. Basch je bacio pogled na Vosslera, gutajući vlastiti pljuvač."Koliko sada do Bhujerbe?"Sjedeći na krevetu u njihovoj privatnoj sobi, Basch je izgledao u toplesu, iako je pokazao ranjeni torzo.

U ovom trenutku, Bashove bradavice su bile živocrvene i bolne na dodir. Savijajući leđa, Basch je i dalje držao potiljak pritisnut u Vosslerovo rame. Krenuo je s jednog kraja."Gdje si naučio magiju vatre?"upitao je Basch, gledajući preko ramena u Vosslera iza sebe."Da li ti je suđeno da zagriješ iglu prije nego što zašiješ ranu? Ne sjećam se da sam ikada morao obaviti takav zadatak.""Sjećate li se kampa u Estersandu? Ta radosna djevojka - Vaanova prijateljica - insistirala je da naučim ofanzivne magije", obavijestio je Vossler sliježući ramenima."I tako, ona me je naučila."Spremajući zavoj, Vossler je u trenu omotao tkaninu oko Bašovog torza. Šta je to Lady Ashe opet htjela?""Kamen koji joj je najdraži leži u rudnicima, očigledno. Rudnici Lhusu ne bi trebali biti tako teška potraga izlaziti sa nekim sa tjelesnim invaliditetom. *** Ovo je fanfikcija Final Fantasy XII.
Drago mi je da te utješim na takav način, Basch."Brada naslonjena na Bashovo čvrsto rame, Vossler je sada nežno poljubio Bashov vrat dok je on grubo mazio savitljiva grudi plavokosog viteza. Idući privatnim zračnim brodom od Nalbine do Bhujerbe, plavokosi vitez je zagunđao kada je omotao bijeli zavoj oko svoje nadlaktice.Čak mu je i zavoj koji je stavio na ovu ranu nanio bol."Vossler", zastenjao je, vraćajući glas nakon što je pročistio grlo. Zazvonila je sirena broda: 'Stigli smo na željeno odredište, Bhujerba.'„Ah, možda bismo ovo mogli da nastavimo posle naše misije“, rekao je Baš sa osmehom."To je bilo zabavno zabavljanje sa starom srednjoškolskom simpaticom. Najbolje je da osjećam druge senzacije i želje", odgovorio je nestrpljiv Basch."To je prilično dobar odgovor.