Skeniranje za upoznavanje nakon 12 sedmica

izlaziti sa milenijumskim momcima

Pet minuta me je zasipala pitanjima o kući -- pustio sam joj, znao sam da je nervozna i da nije baš spremna da prosipa utrobu.„Pa, ​​možda bi trebalo da počnemo“, konačno sam rekla, a zatim podigla olovku sa stola i sela sa iščekivanjem na licu. Kada su Andy i njegova sestra prošle zime bili u posjeti na Floridi ispričali su mi o nekim od njegovih najzanimljivijih slučajeva skeniranje za upoznavanje nakon 12 sedmica.

To sam upravo rekao.""Dakle, radije se ne biste skinuli?"upitao sam dok sam brzo napisao još nekoliko redaka na bloku.„Samo bih volela da razumem zašto“, rekla je mlada advokatica dok se vrpoljila na svom mestu."Šta si napisao?"upitala je, ne mogavši ​​da sakrije radoznalost."To za sada nije toliko važno", rekao sam, ali tonom koji je govorio upravo suprotno.„Slobodno ostavite svoju odjeću na Ketrin“, ponudio sam prijateljskim tonom dok sam napisao još nekoliko zagonetnih riječi na svojoj stranici, a zatim ih dvaput podvukao."Nisam mislila... kuća mislim... U svakom slučaju, kao što sam rekao, nije ništa..." "Mogu li vas prekinuti samo na sekundu, gospođice O'Malley?"upitala sam, a u glasu mi se iznenada čuo formalniji doktorski ton."Da... Tada sam počeo da pišem na bloku."Da ostanem gola?"upitala je oprezno dok je lebdjela iznad sjedišta."Molim vas. Mala kurva je zapravo imala drskosti da isplazi jezik prema meni dok je izlazila kroz vrata. Nekako, iako je gola sjedila preda mnom skoro pedeset minuta, znao sam da joj je bilo lakše nego što je očekivala."Možda će vam to biti čudan zahtjev", upozorio sam.
crvenokosa ", odgovorila je Gaby dok je na prstima otkucavala razloge. Visoka i gipka, savršeno skrojeno poslovno odijelo vrijedno hiljadu dolara koje je nosila nije moglo sakriti njene ženske obline."Katherine sa K", savjetovala mi je moja nova pacijentica u svojim prvim riječima dok mi je pružala ruku."Irska lepotica dostojna brda Tare i kraljeva koji su tumarali", rekao sam dok sam uzeo njenu ruku i podigao je do svojih usana.„Teško,“ rekla je podignutih obrva dok je vraćala ruku.

Ako vam je to u redu."Vidio sam da nije u redu s njom, ali je ipak sjela, konačno prekriživši noge nakon pokušaja nekoliko položaja.Čekao sam da počne."Nisam toliko bolesna", konačno je počela. mislim.. izlaziti sa milenijumskim momcima. Jednostavno sam čekao dok se nije nasmiješila i upitala: "Ovako?""Ne, gospođice O'Malley", rekao sam, a zatim se okrenuo i otišao do svog stola. Mogao sam vidjeti kako joj se misli i pitanja kovitlaju iza očiju."Muškarci i žene imaju potpuno različite psihijatrijske probleme.""Vi ste advokat za krivične poslove Katherine, siguran sam da me ne biste pokušali savjetovati o pravu na nekretninama, zar ne?""Pa zašto bih onda pokušavao da izliječim čovjeka? Zapravo, ja sam se još više specijalizirao gospođice O'Malley."„Da gospođo“, rekao sam sa osmehom, „lečim samo zdrave, lepe, mlade žene. Ubrzo je stavljen na njen sako. pametna ... Zatim sam, osvrćući se na nju, dodao: "Mislim da postižemo odličan napredak Katherine.""Ne znaš ni šta mi je", požalila se, ali sam video da su je moje reči umirile."Uskoro ćemo te dobiti kao kišu. Moja pacijentica, na trenutak zbunjena, stavila je ruke u krilo i spustila oči.