Izlaziti sa milenijumskim momcima

Tanja se odvezla kući sa nervoznom napetošću, nije znala kakva će biti njegova reakcija, mogao je da uradi suprotno i da je zapravo uhapsi jer je pokušala da započne, inače nije bila impulsivna, ali je svakako imala sreće da je on bio vrela kao što je bila i još uvek jeste. Podigavši ​​joj koljena da bi je širom otvorila, spustio je pogled i divio se prizoru njenog tijela raširenog i zalizanog njenom željom, podigao se i zabio kurac duboko u nju.
Osjećajući njene oči svuda po sebi, vrelinu koja ga je bockala po cijelom tijelu, njegov penis je bio tako natečen od njegovog odbijenog puštanja na slobodu. Bilo joj je drago što je bio jednako zgodan kao i ona što je to ponovo navukla. Ogroman šok njegove guste tvrdoće koji je udario u nju bio je poput nuklearne eksplozije za njena čula bila je potpuno oduvana eksplozivnom snagom njenog oslobađanja. Skrenuo sam se da ti učinim uslugu, a ti mi uzvratiš ovako?"zarežao je grickajući joj uho dok joj je klizio kurac uz kičmu izlaziti sa milenijumskim momcima.

Zgrabio je krpu za pranje sa stalka za tuširanje i zapjenio je sapunom, lakim pokretima tečnosti oprao se krpom, kada je stigao do trbušnjaka, kurac mu je ležao ravno uz nju. Naslonio se i đavolski se nacerio: "Dvoje mogu da igraju tu igru", a oči su mu svetlucale kao vreline dok je zurio u njene.
Bila je tako zategnuta i vruća da je istisnuo svaki razum iz njega dok je kliznuo nazad i ponovo udario kući. Gurnuo je jače i zarežao dok su joj nokti zagrabili njegove ruke.. Za sada ga je izvukla najbolje od njega, ali on bi joj pokazao ponešto kada bi završila sa igrom. Posegnuo je do suvozačevog sjedišta, uzeo Tanjinu torbicu i otvorio vrata prije nego što je izašao, a zatim zatvorio vrata. Zadrhtala je dok se oštro uzbuđenje iščekivanja pojačalo."Zdravo policajče Parker, jesam li nešto zaboravio?"upitala je najzavodljivijim tonom koji je mogla izvući. Ispružila je ruku i zarila nokte u njegovu kratku kosu, on je zarežao na nju dok je oštar trzaj šokirao njegovo tijelo.Žarke bola koje su joj čule za kosu tjerale su ga da zarije jezikom duboko u nju.