Stranica za upoznavanje izmišljenog lika

yesssssssssssssss!"Amber je vrisnula od zadovoljstva dok me iznenadila brzim i silovitim orgazmom. Amber nije žurila da mi ublaži bol dok je klizila rukama niz tijelo i počela se previjati od požude, klizeći jednim prstom duboko u svoju macu.
Mislim da je Amber osjetila da se odjednom osjećam malo nervozno zbog sljedećeg koraka jer je malo sjela i počela mi maziti kurac objema rukama."Ubaci ga... Radio sam po dužini njenih usana, teasing je svojim jezikom dok sam se približavao njenom klitorisu. Amber se brzo popela na vrh i postavila se iznad mog kura u obrnuti položaj kaubojke, dajući mi sjajan pogled na nju. Čim su se vrata zatvorila, zgrabio sam Amber i zalupio je nazad na vrata.

Amber je bacila losion na tlo dok me je uhvatila za glavu kao odgovor i prizemljila svoju macu u moje lice. Ustao sam i skočio na stol, ležeći na leđima.

Nikada prije nisam pokušao."Kurac mi je počeo još više da pulsira kada sam uzeo kažiprst i nježno pritisnuo ulaz u Amberino dupe. „Oh, usput, imamo kamere koje gledaju bazen. Amber je vrisnula dok sam usporavao korak i sisao njene usne mace u moja usta.
Amber se protegnula dok sam se podupirao ispod i nastavio pumpati kurac u nju prije nego što sam se potpuno potrošio."Dosta?"Amber se nasmijala dok je sjela, migoljila dupetom i nabacila mi kurac, uvjeravajući se da sam potpuno potrošen."To je bilo ukusno..." tiho je prošaputala, naslonivši se unatrag dok je ostala nabijena na moj sada potrošen kurac."Oh, koji je to iznenađeni cik što si ranije ispustio?"pitao sam. Krećući se brzo, krenuli smo prema članu osoblja da pokušamo da se sklonimo iz vidokruga.
Ostavio sam vrh prsta da miruje na minut dok sam nastavio da jedem njenu macu. Sa u naletu požude, podigao sam Amber tako da su joj obje noge ležale na mojim ramenima i polako, mokro polizao njenu macu. Krista je bacila Amber bocu losiona za tijelo dok je polako zatvarala vrata kolibe.
Amber je polako krenula prema meni kada smo počeli da čujemo nešto kao da grupa ljudi dolazi u našem pravcu."Vrijeme je isteklo!"Amber je zacvilila dok se okrenula i skočila iz bazena stranica za upoznavanje izmišljenog lika. "Jebote..." Amber je stenjala dok je hvatala sise i čvrsto ih stiskala.

Izgledala je oko 5'4", sa tamnom kosom niz ramena, nevjerovatnim plavim očima, zaobljenom figurom i parom sisa kao rival Ambers. Cijelo joj se tijelo treslo dok je pritisnula svoju macu uz moje lice i sjela, držeći moj kurac kao oslonac dok ga je snažno udarala rukama.„Želim još...“ Amber je tiho zarežala dok je klizila s mog lica, izvlačeći moj prst iz svog dupeta. Nakon što sam i tebe gledao u akciji, mislio sam da bi ti to možda htjelo." Krista je zastala, dugo je pogledala moj kurac, zlobno se nacerila Amber i zatvorila vrata.