Prvi pozdrav na sajtu za upoznavanje

pjenasti top zakačiti na crijevo

Dok se lift spušta do prvog sprata, moj penis se spušta duboko u tvoju pičku. Znam koliko su tvoje bradavice osjetljive i razmišljam o tome da ih obavim usnama. Ulazeći na parking, vidim da je upaljeno svjetlo na prozoru vaše kancelarije.
Tvoj glas prenosi tvoju ekstazu kroz telefonsku liniju. Na gornjem spratu, još jednom okrećem ruku, rotirajući prste u vama prije nego što ih polako izvučem. To je otprilike sve što mogu podnijeti, tako sam zgodna za tebe. Razmisli o mom kurac koji ispunjava tvoju zategnutu macu.
Spreman sam da uđem tamo odmah."Otvori prokleta vrata, Mia! Otključaj jebena vrata i pusti me unutra!"Sve što čujem na telefonu je tvoje stenjanje i vidim kako sve više ljuljaš kukovima na ruci."Ako će tako biti... Nazoveš i kažeš mi da moraš da radiš do kasno, pa ću doći oko 21 sat, što bi trebalo biti mnogo nakon što svi odu kući.

Znao sam da sam trebao ponijeti svoj fotoaparat, ali ljupkost tvoje figure je urezana u moj um."Zaokruži svoje grudice za mene, dušo", čujete preko zvučnika. Moji prsti lako klize između usana tvoje mace, i uskoro imam dva srednja prsta moje lijeve ruke u tebi. Uzimam tvoje kukove i povlačim ih prema sebi, a stopalima širim tvoje noge."Mia, ti si neverovatno seksi, i volim da gledam kako se teraš da svršiš za mene."Lift se zaustavlja na 2. Ti si samo nekoliko stopa od mene;vrata nas razdvajaju prvi pozdrav na sajtu za upoznavanje. Želim vidjeti to tvoje seksi dupe."Tako polako, ne uzimajući vremena, povucite rub svoje suknje prema gore i okrećite tijelo dok me gledate koliko god možete, sve dok vam stražnja strana ne bude okrenuta prema prozoru."Znaš šta želim, dušo."Saginješ se i okrećeš suknju skroz do struka, pokazujući svoje zaobljeno i seksi dupe prekriveno gaćicama. Odeš do telefona, kažeš "Vidimo se, ljubavniče", spusti slušalicu i izađeš iz svoje kancelarije pjenasti top zakačiti na crijevo.