Dating show significado en español

ako se ne javim u roku od mjesec dana, doći će neko iz gornjeg kruga i pokupiti ga."Rekao sam."Samo pokušavam da spojim dva i dva. Oboje smo mazali sendviče, taman na vreme da mi kosa prestane da umre. Zatim je stavio nekoliko na njega kriške divljači.

"Znaš", počeo sam, "ima crnog jelena na prodaju za oko dvadeset pet dolara u donjem prstenu." "Zašto je to važno.... Ja sam u ovome da ga osvojim. Počeo je puštati hladnu vodu kroz moju kosu, nježno mi milujući tjeme. Samo zadrži prokleti novac... Moja baka je ipak kupila pušku i još nekoliko vatrenog oružja da ovo ne bi desi se ponovo. Jeste li ikada bili u Noku?" Upitao je. Pa, neki Ilizijci sebe smatraju Arapima ili bliskoistočnima, ali to je razumljivo...

Ubili su ga tako sto su mu odrubili glavu mač ali i znao da je strelac u njihovoj sredini. Moja mala sestra je kao beba imala blistavu kosu boje jagode, a kada je došla u pubertet, kosa joj je postala kestenjasta. U stvari, imala sam kestenjastu kosu kao klinac. Pošto je kasnije u toku dana i niko nije u patroli, sumnjam da sam viđen." Rekao je dahćući. Ironično, bilo je u istim ruševinama. "Možda sam je trebao prvi ošišati." Nasmijao se.
Nemoj me činiti pogrešnim."rekao sam kroz škrgut zuba, stisnutih očiju i glave."Ja sam službenik zakona! Ne mogu uzimati svote novca po volji, pogotovo nešto ispod tepiha."On je odgovorio. Bio sam pomalo makak i skakao okolo, klanjao svaku osobu koja bi savladala mog oca. "Kažem još petnaestak minuta ." On je uzvratio dating show significado en español. Konji su mnogo veći, ali razumijem. Ubijanje je nešto super posljednje sredstvo." Nasmiješila sam se, nadajući se da ću ga uvjeriti. "Ako imate tog princa umiješanog, ja moram biti uključen." Odgovorio je, sikćući, ljubomorom u glasu.