Upoznavanje u santa feu

streaming brak ne dating titl indonezija

"Moja početna pomisao bila je "da" i mogla sam vidjeti kako se Ariel smiješi, bez sumnje se sjećajući svoje posljednje posjete tamo s Jackom. Gurnite se", zahtijevao sam smijući se.Čula sam kako se Jack pomaknuo i sjela na krevet do njega. Ariel mu je dala znak da dođe i zamolila ga da joj utrlja kremu za sunčanje na leđa. Vratio sam gornji dio, a kad je Jack bio spreman, odvezao je čamac i odveslao nas natrag do obale.
Da li sam htela da budem tamo sa njim?Da li bi bilo čudno?Šta ako nije bio zainteresovan?Zabrinjavala je činjenica da me nije nazvao.Šta bi Ariel želela da uradi?I da naši roditelji spavaju zajedno u istoj kući takođe bi bilo čudno. Osjećao sam se tako zadovoljno ležeći tamo, ali nakon nekoliko minuta u ovom položaju, sjeo sam i nastavio masirati njegova ramena i leđa.

Ima nešto u vezi ovog mjesta, pretpostavljam."Odgovorio sam: "Znamo da mama zna da spavamo sa momcima, a Mark izgleda zna da i njegova djeca rade isto, pa pretpostavljam da se samo bave realnošću. U kući na jezeru, gdje nisam bila od malena, Mark je rekao da će on i mama uzeti glavnu spavaću sobu na spratu, a da će Sara i Dave dijeliti drugu veliku spavaću sobu.
Jack me je obuhvatio rukom, a Ariel je naslonila glavu na njegovo drugo rame. Nismo baš pričali niti bili zajedno već mjesec dana, i kada sam ga ponovo vidio, shvatila sam koliko mi je zapravo nedostajao.

Sagnula sam se da ga poljubim, prvo mu udarivši u bradu u mraku, a zatim pronašavši njegove meke usne za nežni poljubac."Obećao sam ti trljanje ramena danas popodne, jesi li još zainteresiran?"Pitao sam. Progunđao je: "Svršavam", a ja sam vrhom jezika potresla donju stranu njegovog kuraca, što ga je uzbudilo, a on je ispalio ogromnu količinu tople, slane sperme u moja usta. Nosila sam push up grudnjake i pazila da moj dekolte bude očigledna i nemilosrdno sam flertovala sa bilo kojim mušterijama od 14 do 75 godina. Shvatio sam da je prošlo mnogo vremena otkako sam imao punu porodičnu stvar, i ovo je bilo prilično blisko tome.

Prošla sam kroz kupatilo i otvorila vrata Jackove sobe. Predložio je da ili Ariel i ja možemo dijeliti jednu od malih spavaćih soba koje su bile povezane sa kupatilom, bilo da dijele krevet, ili koristeći vazdušni madrac, i da Jack može imati drugu sobu, ili da Ariel i ja možemo uzeti spavaću sobu svaki, a Jack bi spavao na vazdušnom dušeku u dnevnoj sobi. Probudio sam se rano u subotu, sanjajući da spavam sa Jackom. Dahtao je i cerekao se, a čamac se ljuljao. Ali, koristio sam svaki trik iz priručnika za konobarice da maksimalno iskoristim svoje napojnice. Pretpostavljam da je često koristio svoj bazen.
Skinuo je košulju i prevrnuo se na stomak. Konačno, Jack je sišao iz kuće s knjigom i svojim iPodom upoznavanje u santa feu.

Noć prije našeg odlaska, Ariel je ušla u moju sobu i zatvorila vrata."Vidi", rekla je ozbiljno."Znam da se raduješ što ćeš se družiti s Jackom ovog vikenda.""Pogađaš? Skačeš okolo kao dijete s novom lizalicom otkako ti je mama rekla za vikend.""U redu", odgovorio sam, " radujem se druženju s njim, ne samo seksu.""Razumijem", rekla je, nastavljajući, "ali moram o nečemu razgovarati s tobom.""Prošlo je nekoliko sedmica otkako se Najdžel vratio u London i nedostaje mi.""Ono što želim da pitam je, pod pretpostavkom da je Jack spreman za to i da ste u redu s tim, i ja bih volio provesti neko vrijeme sa Jackom, ako znate na šta mislim?"Ovo je bilo teško. Očekivala sam da će me Jack nazvati, ali nije, a moj ponos mi nije dozvolio da budem taj koji će napraviti prvi korak. Pokušao je da sakrije činjenicu da je stavio nos uz moju glavu i duboko udahnuo, kao što je to često činio, da udahne moj miris. Prevrnula sam se na stomak i sunčala se neko vreme, pokušavajući da smislim svoj sledeći potez. Bilo je zaista mirno, ležeći tamo, ali sam znao da je bilo mnogo više zabave. Ubio sam vrijeme gledajući TV, prebacujući kanale i rijetko gledajući nešto duže od nekoliko minuta. Svi su izašli, a bilo je grljenja i ljubljenja u obraze, prije nego što smo utovarili svoje stvari u kovčege. Sledećeg dana sam dobio poruku od Emily, koja je još uvek bila jaka sa Fredom, koji se takođe pokazao prilično kul momak, u kojoj mi je rekla da su se Džek i Gina složili da raskinu "da bi sačuvali svoje prijateljstvo".Šta god to značilo. Pretpostavljam da je to značilo da je zainteresovan. Odabrala sam usku košulju, dovoljno nisko izrezanu da zadirkujem Jacka, ali ne dovoljno da izgledam očajno. Kad je Jack izašao iz vode, vidio sam ga kako sjeda na stolicu, stavlja svoj iPod i počinje čitati. Odvezala sam gornji dio bikinija da ne dobijem crnu boju i nadala se da će Jack uskoro doći, shvatiti nagovještaj i namazati me kremom za sunčanje streaming brak ne dating titl indonezija.

Znaš da bih bio tu za tebe.""Znao sam to," rekao je, "ali sam odlučio da to želim sam riješiti. Nisam htela da mu produžavam agoniju, pa nisam bila nesrećna kada je bio spreman da brzo svrši. Jednostavno nam nije suđeno da budemo par.""Iznenađen sam," odgovorio sam, iskreno, "delovali ste srećno.""Bili smo", rekao je."Ali iako smo prvo bili prijatelji, postalo je čudno.