Zabavljao sam se na espanolskom

najbolja stranica za upoznavanje svih vremena

Otkopčao je dugmad svoje gornje košulje i olabavio kravatu u očiglednoj konsternaciji i tako je Kejtino oko slučajno naišlo na najuzbudljiviji prizor njegovih dlačica na prsima koje su mučno virile kroz taj minutni otvor. Oštar, monohromatski glas lifta koji je najavljivao njen nivo prekinuo je njeno sanjarenje devojke izviđača, ljubavnog romanopisaca i vratio je na jutrošnju dilemu;Reakcija g. U tišini bi uslijedio jedan zapanjujući šamar, zatim pauza i na kraju još jedan. Motivacije i svestrano poricanje drugo: Mora da je bila pogođena privremenim, ali ipak ekstremnim slučajem disocijativnog poremećaja!Katie je došla da se brine o ovom čovjeku iznad i izvan granica svoje dužnosti (što je ukratko bio problem) sa svojom željom i poštovanjem izvanredno izbalansiranim.Činilo se da je njegovo široko, impresivno građeno tijelo nadjačalo njenu bolju procjenu, iako je nažalost to bilo sve s čim se borio, pa, ionako do juče popodne, promišljala je pocrvenjela. Kada je nastavio sa svojim tihim ukorom, ona je čučnula, skakućući Mahliju i Daisy za cijeli svijet kao da je egzotična plesačica usred nastupa, a ne u sali za sastanke u CBD-u, stavila je svoju gracioznu ruku za nijansu previsoko podignuta na nogu svoje nesretne žrtve i zavodljivo izdahnula u njegovo uho: "Molim vas, gospodine Tobin, postoji li neki problem koji vi i ja ne možemo riješiti, (stisnuti) zajedno?"Posljednji je ponuđen na neujednačen, strastven način. Sve dok ne ispruži ruke previše (što bi joj u potpunosti otvorilo niski sako) sve će lako povući, razmišljala je dok je misli od prethodnog dana flneuvjerljivo joj je prolazilo kroz glavu.
Drsko je umarširala pravo u radnju njegovog oca, ugledala ga preko užurbanog sprata i svečano krenula prema njemu."Čeznula sam da te vidim svaki dan na putu kući, ali već pet dana za redom sam osujećena", izjavila je s tupom, nevinom iskrenošću koja je laskala njenom potencijalnom ljepotu. Katie je odmahnula glavom kako bi izbacila ove vannastavne pojmove dok se dizala liftom do osmog sprata i vraćala u kancelariju u kojoj je bila posljednja tri mjeseca kao lični asistent gospodina O'Bannona. Nikada nije bila otpuštena sa pozicije koju je obavljala, a od svoje dvadesete (prije četiri godine) zapravo su je dva puta lovili na glavu. Nejasno je osjetila svoju napetu, unutrašnju neslogu i bezbrižno primijetila da njen trenutni tok misli uopće ne pripada nedostatku koji je pred nama i rješenju koje treba tako nepokolebljivo tražiti zabavljao sam se na espanolskom. Gospodin O'B je bio njen savršeni nadređeni. Sanjala je njegove muževne ruke s remenima kako klize preko njenog dotjeranog, zategnutog tijela gotovo svake noći. Prirodno je da je Kejti shvatila da se tresla još bjesnije nego ikad dok je hodala, ali je brzo pogledala u ogledalo uvjeravao je da se još nema čega stidjeti.

Pokušala je da potvrdi svoje ponašanje kao prethodnica izdavanju iste verbalne odbrane sa gospodinom O'Bannonom. U roku od petnaest minuta Antonio ju je izveo pozadi u malu radnu sobu koju su koristili i otac i sin. Kao da je telepatski povezana sa svojim menadžerom, ušetala je Katie nekoliko minuta kasnije, baš kao što je g.

To je odmah izazvalo niz požudnih, zasitih osjećaja čiji su odjeci žarkom izbijali iz njezine prošlosti i koji su zajedno činili djelotvornu protutežu frustriranoj čežnji koja se svakim danom sve jače uzburkala u korist čovjeka koji je sada bio njen šef. Siguran sam da imamo idealan par cipela baš za tu priliku", najavio je glasno svojim sparno, naglašenim tonovima, gledajući u oca i klimnuvši glavom da može podnijeti ovu.

Draga djevojko, moraš odmah skinuti tu malu bluzu."Tako je Katie, sa žustrom, učinila kako joj je naloženo i otkrila da nema (prije nego što je prošlo vrlo malo vremena) ništa osim svoje male plisirane školske suknje koja je stajala pred ogledalom, gledajući seksi Antonija kako se neprestano igra svojim grudima. Bilo bi mu bolje da je primijenio istu mjeru revnosti u praksi svog posla i ne bismo sada bili u ovom neugodnom živom pijesku."Po završetku ovog manje nego prijateljskog monolokvija i dok je sjedila i s gađenjem gledala u sve druge aspekte natrpane u sali za sastanke na Nivou pet, sinulo joj je da su najmanje četiri od njih, u različitom stepenu, napravile neku vrstu seksualne uvertira prema njoj otkako se pridružila kompaniji. Užareni, vreli, muževni vazduh eksplozivno je pogodio njenu bradavicu sa takvim užarenim intenzitetom da je odmah naborao njenu nežnu kožu. On bi se mirno pozicionirao nasuprot nje, bez izvinjenja proždirajući njeno tijelo svojim crnim, prodornim pogledom. Bio je to njen najbolji set: crna, dugačka suknja A kroja i dekoltirana jakna sa kratkim dekolteom.

Ako mogu samo da dobijem vaše potpise kao saglasnost? "Prvo je prišla gospodinu Tobinu, lagano se savijajući naprijed sve dok mu jedna blijeda bradavica nije nježno stršila u oko. Zapravo, odlučila je da joj se sviđa način na koji su promijenili oblik dok je podigla ruke, a još više Tonijevo prvobitno stenjanje kao odgovor."Natjeraj ih da skaču za mene, dušo. Da je privlačnost bila samo fizička, možda bi uspjela prikupiti više od trunke samokontrole, ali emocionalno, da ne spominjemo etički, shvatila je da ovom čovjeku nema premca i to je samo dodatno rasplamsalo njen već uzavreli apetit. Zablistala je kao ideja koja joj je kradomice ukrala svijest i ne čekajući da prikupi svoje prednosti i nedostatke, zatekla se kako se nepromišljeno, osvrćući se u svom užasnutom umnom oku, ponaša prema gore spomenutoj ideji. O Bože. Međutim, njen puls se ipak ubrzao dok je ponovo bacila pogled na prelijepo lice svog prvog ljubavnika."Ka, Ka, Katie Rachel," promucala je na kraju baš kada je on čučnuo i počeo nenametljivo da pritiska njenu dobro napetu nogu između svoje, nežno se trljajući o nju, napred-nazad i iznova."Nisam imala šanse", tiho je stenjala Katie sa malim osmijehom dok se ponovo u mislima prepuštala ovom svom najranijem slatkom, seksualnom uzbuđenju. Jučerašnji postupak bio je na samom početku izvođenja leptira u njenom stomaku. Kad bi sebi dala dozvolu da spusti kapke ovog trenutka, Katie je znala da će se istog trenutka prenijeti u svijet fantazije gdje su njegova dlakava prsa s uzorkom čvrsto mazila njene popuštajuće obline.„Hajde da se samo fokusiramo na problem koji je pri ruci, Katie-djevojko“, promrmljala je tiho za sebe dok je odlutala do prozora sa slikom, onog koji je gledao na bujno prostranstvo travnatog parka, i pokušavala da formuliše svoje misli. Kakve veličanstvene sise ima moja Katie.

Proljetnog je vikenda čistila svoju spavaću sobu kada se seksi, oskudna G-štangica neočekivano pojavila na samom stražnjem dijelu njene fioke za donji veš. Katie je priznala samoj sebi da je bila previše za sve njih I da su ona i gospodin O'Bannon izašli s tog sastanka s nagradama koje masa nije mogla osvojiti samo sat vremena prije. Bilo je tako mekano i živahno najbolja stranica za upoznavanje svih vremena. Ako bi istina bila striktno povezana, Katie Rachael Dwyer nije bila ni najmanje zabrinuta za košulju, ona je posjedovala za sebe. Samo da ga nije toliko cijenila, onda bi njegova neobjašnjiva neraspoloženost na tromjesečnom prodajnom sastanku bila samo još jedna pojava u prilično običnom danu. Njeno disanje se neprimjetno ubrzalo od ovih opakih, dezorijentirajućih misli."Zapravo, on bi izgledao prilično poletno u tome", izjavila je na svoj unutrašnji raskalašeni način, popraćena malim, prkosnim nabacivanjem svojih dugih kestenjastih pramenova. Provukao je malu kožnu vrpcu kroz svaku i, stavivši maleni oblik na njen još mokri brežuljak, zavezao joj mašnu za guzicu.
Ubrzo je počela željno iščekivati ​​njihovu tihu, ljubavnu razmjenu i bila je blago iznenađena gorkim razočarenjem koje je skupila onog dana kada se nije pojavio na svom uobičajenom mjestu. Odabrala je da se dodatno nagne i ukazala na tačno mesto za njegov potpis.