Koja su 2 načina datiranja fosila i objasniti oba

Šablon web stranice za upoznavanje o meni

pobjegnem i saberem se, da se vratim na svoje mjesto. jednostavno nisam mogao prestati misliti na tebe!Žena sa kojom si me video?Prijatelj kojeg sam zamolio da me prati tog dana, misleći da će mi trebati podrška kako bih se suočio s tobom, razgovarao s tobom... Spreman sam i voljan da se spustim na koljena i molim vas za oproštaj.
[Napomena autora: Hvala gospodinu Blairu na ovom inventivnom odgovoru!] Jednostavno sam morao otići, pobjeći... Uplašio sam se. Molim vas, gospodarice. koja su 2 načina datiranja fosila i objasniti oba. Da, viđao sam te od... ovo ću rado prihvatiti, samo ako će mi pomoći da se vratim u vašu milost.

Tako mi je žao. Trebao sam da budem opsjednut tobom, i samo ti.
da ... Tako mi je žao što te ostavljam takvog.Žao mi je što ostavljam stvari među nama nedovršene.
Ali najviše sam se bojao priznanja da sam spreman ići tako daleko za tebe. drhtim samo proživljavam trenutak...
Ne znam ni kako da to nazovem, naš posljednji 'izlazak', 'sastanak', ili biste to nazvali 'seansa'?. Izgubljen, Bože, ta riječ ni izbliza ne opisuje buru emocija koje divljaju u meni. Bila sam uplašena i osjećala sam da moram ... Probudila sam se ono sljedeće jutro, ono poslije našeg... Nađi me, preklinjem te. Uplašio si me. Jedva čekam da te ponovo poljubim. vjerovatno svaki put kad si me vidio... Vode mi na usta pri pomisli da te ponovo vidim. Jednako očajna, usamljena i izgubljena bez moje strane. Valjda pišem jer ne znam šta drugo da radim... Ali sad sam se vratio, čekam te , želeći te, očajan kao i uvijek. Znam da ćeš to vidjeti, naći ćeš me i, dragi Bože, lako ćeš ponovo preuzeti posjed nada mnom. Bio si vrtlog koji je dunuo u moj život, podigao me sa zemlje, vrteo me dok nisam postao besmislen, osim svih osećanja koja sam gajio prema tebi, osećanja koja si gajio u meni. o Bože, čak i opaki osjećaji na mom dupetu koji dugo se zadržao.. Šablon web stranice za upoznavanje o meni. Napravio sam taj prvi korak, puštajući ti kontrolu, samo s tim na umu - ali onda si ti preuzeo kontrolu nad mojim umom i nikad ga nisi pustio!Natjerati me da kleknem da obožavam tvoje tijelo činilo se malom cijenom. Uradio sam to svojevoljno i, usuđujem se da priznam, voljno čak. Znam da ćete imati neku vrstu kazne u spremištu... Od tog prvog poljupca, osjećajući kako ti prstenovi na jeziku klize između mojih usana i hrvaju se u moju psihu - željela sam te, trebala te, očajnički.Želeo sam ono što sam mislio da sam oduvek želeo: da te uzmem, da vodim ljubav sa tobom, sa tobom, da budem ljubavnik koji će te osvojiti i zadržati. Nitko drugi neće učiniti, to znam.

Kad sam te vidio kako stojiš preda mnom dok sam klečao između tvojih čizama, izbezumio sam. Nikada ne bih pomislio da bih želeo nešto što bih želeo. Nikada ne bih otišao da se nisam uspaničio.

Plašio sam se da ću izgubiti sebe.