Potpuno besplatne naše stranice za upoznavanje

Zaista sam uprskao.Žao mi je. Bio sam malo ljubomoran jer iako sam imao sjajnu guzicu i nisam se stidio da to pokažem na poslu, činilo se da ima više "tit guys" nego "guzica", a ona je obično bolje od mene.

Skinula mi je babydoll preko glave i skinula majicu. Patty mi je dala palac gore i napravila nekoliko fotografija. Ne znam..."rekla je i dalje gledajući njegov kurac.
Ponovo je bila uznemirena. Zvala se Patricia i bila je iz Portorika. Zaigrano mi se nasmiješila. Njegova marina je bila južno od Annapolisa i pronašao sam je bez problema i prošetao do doka broj 1, kako mi je rekao. I napaljena. Bilo je kao noćni ogrtač. Dušo, prošla je sedmica, žalio sam se, toliko mi nedostaje tvoj debeli kurac. Ima tako sjajan jezik. Poljubivši me u vrat, otkopčao mi je gornji dio bikinija, a zatim pomaknuo ruke niz moj glatki trbuščić do dugmeta mojih šorcova potpuno besplatne naše stranice za upoznavanje.

Predala sam i počela da se migoljim. Sjetio sam se kako mi je Chad sinoć spermao u mačkicu dok su mu moje kaubojske čizme bile omotane oko njega zabijajući se u njegovo dupe. Onda sam zaronio i frknuo, ližući ono što sam propustio s nje. Patty je ušla kroz kuhinjska vrata mog malog bungaloa bez kucanja i čuo sam kako je spustila torbu i uzela čaše."Hej curo", rekla je iz kuhinje."Hej", odgovorila sam jadno. Postojala su samo dva bara u centru grada, a sada sam bio zabranjen u oba.

i skandalozno", rekao je. Bojao sam se pročitati poruku. Ja nisam brodar.
Ali duguješ mi."Posegnula je u torbicu i izvukla mali paketić kokaina."Ovo je bolji lijek za mamurluk od Bloody Mary", rekla je ušavši sa mnom u krevet."Stvarno ne bih trebao. Prevrnula me na stomak govoreći: "Jebaću jezikom tvoje slatko dupe da vidim šta mi nedostaje. Svaki put kad smo se vidjeli išli smo pravo na jebanje. Morala bih vježbati s dildoom prije nego što dopustim toj stvari da me pojebe. Čula sam ga kako izlazi iz šortsa i majice.
Pustio sam je. Šta sam trebao učiniti?"Požalio sam se.
Imala je smeđe oči i volela je da nosi tešku olovku za oči zbog koje je izgledala kao tinjajuća zavodnica."Tako da me ova kučka koju nisam ni znala nazvala 'kurva' i 'drolja' pa sam je ošamario. Pustio sam ih da dobro pogledaju moje dupe-- moji gaćice nisu ni pokrivale do kraja.