Etiopska stranica za upoznavanje s HIV-om

Uvijek je nosila usku odjeću i voljela je pokazati svoj dobro obdareni dekolte. Njena sperma je curila oko njegovog penisa dok se on nasmešio i nastavio da lupa svog omiljenog učitelja. Njena sperma je kapala na pod od pločica dok je klizio unutra i izlazio iz prelijepe žene.
Megi ih je pogledala dok je stajala iza svog stola i čitala njihova imena, odgovorili su. Bila je najzgodnija profesorica u srednjoj školi i jedna od najzgodnijih. Ocjenjivala je radove i nije vidjela da dva dječaka šalju poruke jedan drugom o svojim idejama.

Vidim da ste mi uvijek uljepšali dan."Rekao je približavajući joj se jer je dobio tvrđi kurac."Sada sam došao da vam se zahvalim na svoj poseban način."Rekao je smiješeći se dok se približavao učiteljici."Hm, pa, drago mi je da ti se svidjelo. Jače joj je povukao kosu zbog čega je jače stenjala dok se njena maca stezala oko njegovog kura što ga je natjeralo da zagunđa i snažno udari u nju iznova i iznova dok je silazila.

Pustio joj je kosu dok je spustila pogled na lavabo, teško dišući. Gurao je sve dublje i dublje kako je išao brže etiopska stranica za upoznavanje s HIV-om.