Zabavljanje sa samcima

otmica na internetu

Nudim ti pomoć. Videla ga je kako se približava i odlučila da će mu se suprotstaviti, ali i pomoći. Hejli je sela pored njega i zagrlila ga."Draga, koliko si puta bio sa ženom?"upitala ga je. Niko tvojih godina ne pokušava takve stvari na nekom starom kao ja."Dave nije znao šta da kaže.
Dave je na kraju stao direktno iza nje, zureći dolje u početak pukotine njenog dupeta koja je bila otkrivena. Krajičkom oka Haley je uočila Davea kako bulji u njeno prekrasno tijelo zabavljanje sa samcima. Haley je izgledala više od radoznalosti.

Za razvedenu ženu od četrdeset pet godina s jednim klincem u srednjoj školi, bila je izuzetno polaskana što će mladić tako buljiti u nju. Bio je toliko crven da je mogao samo da se smiješi i klima glavom. Nije mogao više izdržati;morao je da dodirne njeno dupe. Njegov pulsirajući penis poticao je svaki instinkt u njegovom tijelu da odjebe sranje iz nje, a on se mogao suzdržati tek toliko.

Na neki način ju je to napalilo. Flertuj sa mnom kao što bi to učinila sa jednom od djevojaka dolje na bazenu otmica na internetu. Šta misliš, kako sam natjerao tu ribu da se obruši na mene?""Gledaj, posao kurve u srednjoj školi je jedno, ali povaliti je drugo."Haley je ustala ispred Davea."Uvjeri me da te jebem.""Uvjeri me da te jebem.