Otmica na internetu

kineske fraze za izlaske

Sada, obećao sam ti mučenje bradavica i mučenje bradavica je ono što ćeš dobiti, ti mali skitnice."Osjetio sam drhtaj uzbuđenja kako me prođe kad sam čuo riječi "mučenje" i "mali skitnica".
Sve ovo je, naravno, pomeralo poziciju lopte. "Vrijeme je da se udariš", rekao je. Dok je to činio, oštre bujice bola ubole su se kroz bradavicu, a zatim u moju dojku. Klečeći uz moje sise, sisao je jednu bradavicu, dovodeći je do još zategnutije erekcije nego što je bila uzrokovana pritiskom stuba dojke. Osjećala sam se kao da je ogromna težina skinuta s mojih jadnih sisa dok je to činio, a onda je posegnuo iza mene i oslobodio moje zglobove sa gumenim lisicama.
Gurnuvši me grubo na leđa, Brad je zatim zgrabio moju desnu unutrašnju stranu bedra i odvukao je od svog partnera, čineći moju mokru macu potpuno dostupnom njegovoj požudi. Svi to znaju.""Urbani mit," rekao sam, "ovjekovječen briljantnom knjigom Jimmyja Breslina otmica na internetu. Sigurno si mlad da bi bio bibliotekar, zar ne? Zar ti ne treba neka vrsta diploma za takav posao ovih dana?""Ne ako je vaš otac jedan od najvećih dioničara izdavačke kuće i vrlo je dobar prijatelj glavnog izdavača", odgovorio sam."A u svakom slučaju, ja sam više istraživač nego bibliotekar, iako je moderni bibliotekar ovih dana uglavnom istraživač.""A šta ste istraživali u posljednje vrijeme?"upitao je, milujući moje grudi koje su još uvijek pulsirale.„Sarađujem sa autorom sa istočne obale na urbanim legendama bejzbola, bejzbolskim urbanim mitovima, pretpostavljam da biste ih nazvali,“ rekao sam mu."Pa, prva serija je postignuta protiv užasnog Metsa u njihovoj prvoj utakmici.""To je lako", nasmiješio se moj autor-bičevalac."Pitač – Rodžer neko ili drugi - ispušta loptu sa trkačem na trećem.
Kada me je prikovao, jezikom mu je iscrtao klizav put niz sredinu mojih grudi, do mog pupka i niz moj abdomen prije nego što je veličanstveno udario na moj seksualni rov, još uvijek lagano nježan od njegovog jutarnjeg napada. Bred je posmatrao moje grudi kako se probijaju kroz trake."Udobno, draga moja?"upitao je pažljivo."Da, hvala vam, bičeve", odgovorio sam, sasvim iskreno."Pa onda", naceri se, "bolje bi bilo da učinimo nešto po tom pitanju, zar ne?"I time mi je pokazao da puzim do ivice kreveta da mu budem bliže kineske fraze za izlaske.