Dating engleski fraze

„Šta to nosiš?Preukusno mirišeš." "Oh Gianni, nije to ništa.
„Kažeš mi da nisi sam, Gianni ne bi bio pod ovim tušem sa nama trenutno?“ „Frojdovsko lapsus. "Bože Deb, jesi li vježbala?" pita Amy. I malu bijelu majicu koja otkriva njen poderani stomak i majicu koja se vozi s njenog grudnog koša – pružajući lijep pogled na donju stranu njenog raskošnog grla. Ali, vjeruj mi, nije zato što nemam pravi alat." "Čovječe, ona nikad ne odustaje, zar ne?" Gianni pita Debru kada počinje vraćati svoj alat u svoju kutiju s alatima. Ona gleda okolo."Prokletstvo, šta se dogodilo sa šećerom?""Baš ovdje, Debra."Giannijeva ruka viri iz ormarića držeći pakovanje Sweet and Low.

Ona u sebi misli, "Da li on stvarno kopa po mojim sisama?Mislio sam da sam daleko od njegovih godina. Vjerujte mi, ako bi to brže završilo ovaj posao, ozbiljno bih razmislila o tome." Debra kaže dok frustrirano steže kaiš na svom ogrtaču. "Otišla je, hvala na podršci", odsječe Debra dok sipa kafu.

Debra ga namršteno gleda i on kreće uza stepenice."U redu, ne moraš mi reći kada je zabava gotova.""Hajde Amy, hajde da skinemo majice moje kćeri prije nego ih uništimo."„Ili, „čeljusti života.“ Oboje pucaju dok idu gore i ulaze u Debrinu spavaću sobu. „Hej, nemoj me pogrešno shvatiti Amy dating engleski fraze. „Daleko si. Vas dvoje ste ljupke dame, a ja sam samo običan tip koji se uklapa u plavu kragnu." "Pa, ako je to istina, zašto ta mašina za pranje veša izgleda ne baš tako popravljena." Debrin glas se povisi kao oktavu kao Gianni i Amy se okreće da vidi kako je mašina za pranje veša prepuna pene. Debra se okreće, uznemireno. "Nerv te žene da insinuira da ti i ja..." "Ti i ja šta?" kaže Đani sa cerekom iskusnog neženja. Ali brzo, Debra se pribra i pomisli da je ovaj dan lako mogao prerasti u film Cinemaxa. „Tačno. Ejmi pukne. Tvoj muž vjerovatno ima kurac veličine vatrogasnog hidranta. "To je samo nekoliko pena. Odjednom se kuca na vratima. "Ne misliš valjda da ona misli..." Đani podiže šraf između palca i kažiprsta. "Nemam devojku. Dok Debra oblači trenirku, ona kaže... „Dobro izgledaš, Debra.“ Amy prekida tišinu. Vau." „Šta nije u redu, Deb?" pita Amy.