Zabavljanje starijih od 40 godina uk

zašto je zabavljanje ovih dana tako teško

"Sada, ako možeš da izdržiš još malo, mnogo ću to cijeniti." Cybil je rekla. Dakle, možda će se dogoditi."- rekla je Cybil."Hvala vam, gospodarice, što ste bili iskreni. „Da, hoćeš. Vidjet ćete blok za bilješke u kuhinji sa svime što mi treba." rekla je Cybil.

Dodir mog tvrdog penisa s podom mi omogućava da ga malo pomjerim."Da se nisi usudio. „Sada, spremi se za ručak, robe. Tvoj sam." rekao sam, počevši gubiti razum. Mada, u ovom trenutku se osjećam prisiljenim." rekao sam. "Ne, gospodarice. "Gospodarice, molim vas dajte mi slobodu. Vidite li one prstenaste vijke?Stani ispred njih. Bravo, robinji, po prvi put. Ona govori tiho, a opet tako odlučna i dominantna, dok čujem njene riječi kako mi teku u ušima.
Sada, želim da gaziš iza mene sa štitnicima za koljena na sve četiri."- rekla je Cybil. Vrijeme je sporo i brzo za neke stvari kojima se bavim. Naravno, što više postaneš moj rob, to ću više voljeti da saosecam sa tobom zabavljanje starijih od 40 godina uk. Srijeda je proletjela i dobio sam poruku od nje u kojoj je pisalo: "Nadam se da me imaš na umu, jer te imam u svojoj."Kada prebolim emociju da imam vijesti od nje, odgovaram: "Znaš da jesam. To je takođe način da te treniram."- rekla je Cybil."Da, gospodarice. "Nisam sigurna, ovisno o tvom izboru, robe.„Cybil je rekla. Gledao sam je na djelić sekunde, dok ga drži otvorenu u rukama i duboka emocija prolazi kroz mene. "Kada ćemo ovo raditi, gospodarice?" upitao sam. Molim te reci mi kada te moje ruke mogu dodirnuti. Može li se o tome pregovarati?"Pitao sam.
Njihov protok informacija i nova iskustva. Tražim dozvolu da piškim." Rekao sam. Vidiš da mi je stalo do tebe.
Kad završim s obje strane, upitao sam."Gospodarice, je li to način na koji želite da vas poljube?""Da. Pusti me da očistim to, robe."Cybil je rekla i stavila svoje meke usne na glavu mog kuraca;uzimajući ga, ali samo glavu, jer njen jezik tu igra zašto je zabavljanje ovih dana tako teško.

Imat ćete oko stopu i po za ruke i stopala vam omogućavaju da hodate malim koracima. Pritom mi slini, pa brzo spuštam i pokupim sve što imam viška.Čini se da se to sviđa Cybil, jer se neko vrijeme ne pomjera dok je ne čujem kako zove: "Dosta je robe."Okreće se dok ja gledam u nju."Je li to kako ste htjeli?"Pitao sam."Učinili ste to drugačije nego što sam očekivao i svidjelo mi se. Možete li se proširiti, molim vas?"Pitam."Imat ćete ogrlicu i užad su vam vezani od zglobova do D prstenova na ovratniku. Krećem ruke po dužini i u početku mi je malo teško, a onda se vraćam u normalu. Možda večeramo kasnije, gospodarice, ako je to ono što želite." Rekao sam. "Hvala ti, robinje.