Savjeti za izlaske sa samohranim očevima

stranica za upoznavanje chester

Da sam je tako dodirnuo, bio bih uhapšen.

Imala je čini na mene, to je sigurno. Ne Seattle, već Pearl Jam i Tigrovi. Dobro dobro."Slušaj", viče ona."Moram obaviti neke stvari pa se vidimo kasnije."Ona nestaje u gomili kao da ulazi u tunel do bine.
Ovi momci su dobri. Ovaj bend zaista nije spreman za udarni termin osim, možda, za bubnjara. To su originalne stvari, a ne omoti, i imaju jedinstven zvuk, čvrst, ali iznenađujuće melodičan za ovaj žanr. Šta kažeš na neke...?"pita ona, ali to ostavlja da visi, a onda, "Ne...

Još uvijek smo između bendova. Bio sam ok sa zlostavljanjem. Publika viče tako glasno da praktično uguši muziku. Ali vidim na njenom licu da joj je sad nešto drugo palo na pamet. Ne traje dugo savjeti za izlaske sa samohranim očevima. Ne znam bend osim Rupindera, basiste. To je kliše šala za ovaj bend, jadan kao pakao, ali to je sve što imam i barem će ona znati da flert traje. Neko mu je privukao pažnju na prednjem delu bine.

Nagurali smo se na zadnje sjedište, ali ona me opkoljava umjesto da sjedne. Uhvaćena je u šumi ruku koje se dižu iz jame i ubrzo se njeno tijelo prenosi unaokolo i baca u zrak uz priličnu količinu pipanja tih sisa i njenog dupeta. Publika je glasna zbog naduvane muzike koja počinje kada se bend počinje spremati stranica za upoznavanje chester. Stavi ih u usta, posisa ih i onda joj oči zasjaju."Šta kažeš na neki alat?"pita ona i ponovo diže telefon s kreveta. Kada smo prekinuli poljubac, spustio sam joj stopala na pod.

Pretpostavljam da biste to što ona radi morali nazvati plesom, ali u sali nema plesnog podija i mjesto je krcato od zida do zida gotovo sve do zadnjeg mjesta gdje smo mi.Čarli u početku skače gore-dole kao pogo štap, možda zato što je tako niska da je to jedini način da baci pogled na pozornicu. I tada je počela da izvodi ovaj šou, ovaj zadirkivajući ples, koji me je skoro spremio za pop. Počinje da me mrzi i ponovo se spaja sa mnom."Gospođice", kaže vozač i ja mu se susrećem u retrovizoru. Ona hvata rezervni set štapova i počinje da svira na tom i par činela sa jedne strane tačno u sredini pesme. Možda ona nije gimnastičarka.

Na vratima smo i ona me vuče kroz dnevnu sobu do spavaće sobe. Mislim da se pita koliko je ogroman i gdje. tako jebeno... Trenutno radi na tome, radi sa mnom, pleše na kraju kreveta.
Definitivno nam treba muzika. Za trenutak, evo ga: Družite se sa @goodbandsTO za #AuralSexAtTheRoncy Pogledajte ga. To je kao da te tijelo udara iznova i iznova, kao da je mosh jama ovdje pozadi. Pretpostavljam da je i ovo ono što je željela, visokog momka koji bi joj bio visoka stolica.