Usluge za sastanke u Atlanti

majica sa humorom za izlaske

Nežno je jebem prstom. Skidam šorc i pridružim joj se na krevetu.
Ova djevojka je tako čvrsto uvukla svoje ružičaste tange da sam vidio da su joj dlakave usne lijepe i natečene. Imam još jedan pogled na njenu suknju. Inače nastavite da se trudite, mogli biste biti veoma dobri.. Moj kurac ide jako.'Dobro si seko, kažem suhim glasom.'Biću dobro, možeš li mi pomoći u mojoj spavaćoj sobi'. Osećam da mi dolazi vrhunac, ona je na piluli, ali bolje da uzmem kondom iz sobe moje braće za svaki slučaj. Njena mini suknja se podigla, a svijetloplave tange su joj pravo u pukotinu na guzici. Potpuno sam potrošena dok se povlačim od nje. Konačno bolest prestaje i ona zaspi.

Trčim u kupatilo, taman na vrijeme donesem joj to prije nego što joj pozli. Ozbiljno vam treba dobar urednik. Prilazim bliže da bolje pogledam. Upravo sam pospremio kad sam čuo da se auto zaustavlja napolju. Vraćam se u svoju spavaću sobu usluge za sastanke u Atlanti. Dobro je da je još hladna. Saginjem se i njušim njenu macu, polako uvlačim prst sve dublje u nju, ona se i dalje ne miče majica sa humorom za izlaske.
Ubrzo mi je bilo teško gledati akciju na ekranu. Ona je i dalje na boku, njena desna noga je viša od njegove lijeve. Polako stavljam svoj pulsirajući kurac na njene vlažne usne, ona se i dalje ne miče. Tako polako centimetar po inč ulazim u nju. Znam da ne bih trebao, ali moram je imati. Ali dok ja idem da se povučem ona se miče, ja se smrzavam, ona pomera nogu malo više, ja kao da ulazim dublje u nju, tako je lepo, ne mogu, ne mogu da izvučem. Kasno je.