Majica sa humorom za izlaske

Otvorio sam dugmad na farmerkama i izvukao kurac iz bokserica, već se učvršćivao."Sada trzni kurac za mene...i dok to radiš, pogledaj moje slike na zidu."Pogledao sam tri crno-bijela foto platna koja su visila preko našeg kreveta, zaista su bila prilično pitoma (ipak su se morala razviti u radnji!), ali su u isto vrijeme bile fantastično vruće fotografije žene koju sam uvek i uvek će obožavati. Osim toga... Gospodarica zvuči tako...

Ali moram da te pitam nešto, nešto veoma važno."Prestao sam da joj ljubim nožne prste i okrenuo se da je pogledam, što je samo izazvalo podignutu obrvu i migoljelo stopalo majica sa humorom za izlaske. Nisam dolazio toliko puta u sedmici otkad sam bio tinejdžer i to je zaista uzimalo danak. Posegnuo sam niže i lijevom rukom kružio po njegovim jajima, lako jer su već bila razdvojena njegovim prstenom za kurac. Kada smo prekinuli poljubac rekla mi je da želi da imam sedmični odmor. Popela se na krevet i stala iznad mene, dokono joj je prstima masirala mokru macu."Hvala", odgovorila je dok se saginjala da uzme kraj pertle.Čvrsto je povukla čipku i moja jaja su bila podignuta uz bok mog kuraca. ali šta sam mogao."Oh, ipak postoji jedna stvar...samo da se ne zaneseš i zaboraviš ko je glavni..." "...moraš obećati da ćeš pojesti svaku kap sperme koju ispališ."Jebi ga.
Moja žena se na kraju podigla sa mene i na trenutak se povukla u svoju garderobu. Obišao sam krevet do mjesta gdje me čekalo njegovo prazno dupe i popeo se na krevet iza njega. Nastavio sam svoje obožavanje dok je ona nastavila, pomalo oklijevajući, sa svojim pitanjem."Želim da znam....da li si...spreman da mi ustupiš svoju slobodu....trajno."Brzo sam odgovorio potvrdno, ali ona nije bila zadovoljna."Ne, želim da razmisliš o tome. Poslušno ga je polizao bez potrebe da mu se kaže i držao ga u ustima dok mu nisam dozvolila da proguta. Kada sam počeo da joj ljubim baršunasti korak, uzdahnula je i dokono protrljala macu kroz farmerke. Brzo sam izračunao da bih, ako se stvarno zanesem, mogao pojesti petnaestak ili više tovara. pa šta. Od ta tri puta, moja žena mi je dozvolila da svršim dva puta, ali je uništila jedan od njih kako bih održala visok nivo frustracije.