Dating get together

izraz zabavljanje sa samim sobom

Smjestila se i njena ruka se vratila do mjesta gdje je čekao moj kurac. Probudila sam se prva i ustala skoro odmah, i dalje sam se osjećala nekako sito i nikad nisam ležala u krevetu bez razloga. Borio sam se da zadržim jezik u dodiru s njenim klitorisom dok je divlje ljuljala na krevetu, tako jaki bili su njezini grčevi. Shvatio sam to kao upozorenje da ćutim i to odmah učinio. Okusio sam svoj kurac na njenom dahu i osjetio kako moj mokri kurac lupa o moj stomak.
Dok su nam se jezici trzali jedan o drugi, nisam bio siguran da li sam upravo stavljen na test ili ju je alkohol natjerao da zaboravi da sam u čednosti. Odjednom je izgledala ozbiljno i pustila mi kurac."Zapamti ko je ovde glavni", rekla je, iznenada preuzimajući ličnost moje Gospodarice na nekoliko sekundi, pre nego što se ponovo nasmijala. Skoro sam zaspao kada sam osjetio kako mi se ruka nježno zatvara oko kuraca i snažno ga stisnite, a zatim jako povucite. Međutim, Gospodarica nije bila baš toliko dremala, i popila je dosta vina, što je općenito napaljuje dating get together. Po prvi put otkako sam pristala na ovaj period čednosti osjećala sam se prilično očajno da svršim, a nismo još prošle ni prvu sedmicu.

Očigledno nije bila raspoložena za razgovor pa sam je pustio da čita na miru, dok sam išao u šetnju.Živimo u prilično velikom selu i možete lako hodati veći dio sata ako želite, sve dok vam ne smeta neka besmislena šetnja gore-dolje ulicama koje su jedna do druge. Probudio sam se u 1 ujutro, još uvijek tvrd, i svjestan laganog filma od pre-cum premaza na vrhu mog penis. Mislim, poslednja stvar koju mamurna žena želi je da joj muž postavlja glupa pitanja, zar ne?Tačno!Pa sam je ostavio samu da odspava. Hteo sam da je preklinjem da me ponovo dodirne, ali sam i ja video da je to u potpunoj suprotnosti sa onim što sam upravo rekao, a osim toga, ona se već okretala da zaspi. A opet, ako me je natjerala da svršim, je li to u redu?Pretpostavljao sam da nisam.Žena me je neko vrijeme ljubila, rekla 'laku noć' i zaspala skoro čim se prevrnula, ali ja sam neko vrijeme ležao budan, a kurac mi je očajnički pulsirao i jako punog stomaka. pa, dodirnuo sam ga."Moja žena je napravila buku i pomalo teatralno uzdahnula."Znam Gospodaricu, žao mi je, nisam se mogao zaustaviti.""Zaista robinje, još nisi otišao ni nedelju dana."Nasmiješila se zlim osmijehom i približila mi se."Siguran sam da možeš smisliti način da mi se iskupiš."Gurnula me je pod pokrivač i ubrzo sam se našao na svom omiljenom mestu, ležeći između njenih prelepih butina i kušajući njenu prelepu macu. Sada se glasno nasmijala i pogledala u mene, a njena ruka se savijala oko mog ukočenog kura. Dok sam ležao ispod čaršava, mlaćući sokove sa unutrašnje strane Gospodaričine butine i čekajući da se oporavi, misli su mi se okrenule ka veslu i kazni koja dolazi.. Stvarno se potrudila, vukla me za jaja i milovala me na sve strane dok je jezikom prelazila preko glave mog kuraca, sve dok konačno nisam mogao više izdržati."Približavam se", upozorio sam je, ali me je sve jače sisala i pumpala. Ovo mi uopće nije izgledalo kao neka 'kazna', a jedva i malo obeshrabrenje!Gotovo odmah, pokrivači su se podigli i ja sam podigao pogled i vidio je kako gleda dolje u mene."Siguran sam da shvaćaš da ovo nije tvoj rob za kažnjavanje, ali znaš da što me bolje natjeraš da svršim, vjerovatno ću biti popustljiviji.""I rob.... zapravo nisam pogledao jelovnik."Shvatio sam da konobarica stoji uz mene i osjećao sam se prilično glupo.„Vratiću se za nekoliko minuta“, rekla je konobarica.

Dok se priljubila uz mene, osjetio sam kako mi se kurac ponovo meškolji i konačno sam morao pitati za prethodnu noć."Umm, znaš sinoć.... Osjetivši moje pokrete, držala je ruku mirno i rekla mi da, ako to želim, mogu obaviti sav posao. Mislim na veslo, pa da sam na tvom mjestu, napravio bih ga stvarno, jako dobro."Pomisao na veslo me je podstakla na zvjezdani nastup koji je kulminirao ogromnim orgazmom za moju Gospodaricu. Već je bilo prilično toplo za to doba godine i jedva sam čekao ljeto kada ću češće viđati njene raskošne noge i stopala."Da", rekla je, ne zvučajući posebno sjajno."Samo su mi potrebne tablete protiv glavobolje."Iz kuhinje se vratila sa čašom vode i dva tableta protiv bolova koje je brzo progutala. Okrenuo sam se i vidio moju ženu kako leži pored mene.

Tako da čim je moja glava udarila o jastuk, ona je odbacila pokrivače i spustila se niz krevet da posisa moj penis koji brzo raste. Razgovarali smo kao da se ništa loše ne dešava ispod stola i kada su na kraju stigli starteri, osetio sam kako se njeno stopalo povlači od mog bolnog kuraca.„Za sada je dovoljno“, rekla je dok se konobarica okrenula da ode. Nakon nekoliko minuta vrata su se otvorila i ona je stajala u ovom kućnom ogrtaču, očito se osjećala pomalo grubo, ali izgledala je ukusno kao i obično. Ugnijezdio sam se uz nju, uživajući u osjećaju njenih guzica kako se trljaju o moje pulsirajuće tvrdoglavo dupe, ona ih je gurnula natrag prema meni. Ostatak obroka je protekao bez problema, hrana je bila ukusna i oboje smo imali najmučniji desert na meniju. Ipak je to bio naš lokalni restoran, pa se umjesto toga nasmiješila i šapnula mu je 'Dobar rob'. Sišao sam dole i čitao neko vreme i na kraju čuo svoju ženu kako ustaje iz kreveta. Kada sam se vratio, otkrio sam da se moja žena vratila u krevet, njen mamurluk je stvarno počeo da se javlja i tako sam ostao da razmišljam o svojim mislima još neko vrijeme. Vožnja do restorana je bila kratka i stigli smo na vrijeme za našu rezervaciju. Ležao sam tako još desetak minuta, dok mi je bolno tijelo pulsiralo u taktu otkucajima mog srca, sve dok mi se oči nisu zatvorile i počeo sam da odlutam.. izraz zabavljanje sa samim sobom.