Rođendan dečka je upravo počeo da izlazi

stranice za upoznavanje odraslih u Zambiji

Nije fer ali tako je rođendan dečka je upravo počeo da izlazi. Ipak, Geri je bila zapanjena kada je saznala da je osoba koja je tako brzo zarobila srce njenog šefa bila druga žena."Bože, Becky, stvarno ćeš morati čvrsto držati poklopac na ovome.""Znam, i nemam pojma kako ću to učiniti.

Nadam se da vam ne smeta?""Pa, hajde da se istuširamo. Znate to.""Da.

Moguće je, naravno, ali naše šanse da preživimo, kao par ili čak pojedinačno, su daleko manje ako ne preduzmem ovaj način akcije. Upravo si mi zarobio srce sigurno kao da imaš mrežu. Rebecca se osjećala sa sve većim očajem i željom kako se Samov jezik vraćao unazad uz nogu, usta su joj sisala meko meso unutrašnje strane butine, a zatim se vraćala na drugu nogu, kao što je Rebecca ponovo osjetila vrući disanje na svojim naborima.

Čak i ako želim.""Shvaćate da ćete, ako se to otkrije, vjerovatno morati podnijeti ostavku na svoju poziciju?""Znam. Kada je večera bila gotova i istuširala se, odlučila je da će rano doći navečer. Kada je Rebecca trebala djevojku kojoj bi se obratila, s kojom bi podijelila svoje brige, profesionalne ili lične, obično se obraćala Geri. Jedina osoba kojoj se otvorila bila je Geraldine, njena sekretarica i pomoćnica.

Rebecca je gledala kako Sam otpušta njena usta, vidjevši požudu i želju u njenim očima, dok je Samova glava pratila njeno tijelo niz Rebeccin torzo, a usne su joj se naslanjale na Rebeccinu lijevu dojku, odmah se uhvatile za njenu bradavicu i duboko je sisale, poput izgladnjele dojenče. Kako su joj se suze postepeno stišale, podigla je pogled ka svom ljubavniku, koji joj je nežno poljubio kapke i čelo."Ja...ja..." "Ne moraš objašnjavati, dušo. Samo ne znam šta da radim najbolje, da zaštitim one koje volim.""Zaista je toliko voliš, da se odrekneš svega ovoga?""Znam", uzdahnuo je advokat."Šta misliš da trebam učiniti?"Međutim, jedna stvar koju je znala je da je ovo odluka o kojoj će joj trebati Samantin doprinos, i da se nije radovala razgovoru koji bi trebala voditi sa Samom, i to uskoro. Ipak, Rebekina potreba nije bila da bude zadovoljena, ne još. Kao na tihi znak, Rebecca je skliznula ispod Samanthe dok se Sam okrenuo da se suoči sa ženom koju je voljela.
Obuhvativši Samovo lice rukama, poljubila je;"Tuširati?"Ponedjeljak ujutro je sa sobom donio povratak uobičajenoj rutini, koja je Rebeki izgledala gotovo nadrealna. Rebecca je dahnula i zadrhtala kada je osjetila kako prst prodire u nju, a zatim zacvilila dok je Sam još jednom prelazio prstom duž njenog ranog, završavajući svoje putovanje nježnim dodirom nokta Rebeccinog već natečenog klitorisa. Probudivši se sljedećeg jutra, Rebecca je zastenjala prisjećajući se kratkog razgovora."Ponekad si takva kučka, ženo stranice za upoznavanje odraslih u Zambiji.

Prilagođavajući svoju poziciju, legla je pored svog ljubavnika i zagrlila je dok se njihov poljubac produbljivao. Naslonivši bradu na rame starije žene, njuškala se za njeno uho, grickajući ušnu resicu.