Format naplate prevaranata za izlaske

karte za izlaske s yankees

Kako se Chuovo stenjanje povećavalo, Inka je ubrzavala korak, zabijajući sve snažnije, dublje svaki put, dok je radila Chuov klitoris, osjećajući kako se trza na njenom jeziku i usnama Format naplate prevaranata za izlaske.

Nije se opirala dok ju je Inka nježno pritisnula, a usne su im se nježno susrele. Inka se ponovo pomerila, ovaj put je njen lekku milovao Chuove grudi dok je jezikom prelazila preko svog zategnutog stomaka i spuštala se do uredno podšišanih stidnih kostiju, smešeći se urednom V-obliku koji je preslikavao V na stidnu oblast. Sa njihovim telima koja su se sve čvršće pritiskala jedno uz drugo, Chu je kliznula jezikom po Inkinim usnama pre nego što ju je strastveno poljubila.

Ovaj originalni lik Ratovi zvijezda prati život Twi'lek Jedija i njen život tokom Velike čistke Džedaja. Uživao sam u raskoši s korelijanskim krijumčarima.. karte za izlaske s yankees. I bila je u pravu, prošlo je nekoliko godina otkako su se posljednji put vidjeli, posljednji put su imali priliku podijeliti intimnost koja ih je prije spajala i stvarala njihovo prijateljstvo na ogromnim udaljenostima svemira. Gurnuvši vrata snop svjetlosti sa tri mjeseca iza nje, osvijetlio je jednosobnu kolibu, a ipak svijetlo, svjetlo nije uplašilo stanare niti ih zaustavilo u njihovoj akciji.Ču je na trenutak ćutala i, na neki način je uživala u prizoru, ionako je prošlo mnogo vremena otkako je videla Inku. Inkin lekku se graciozno kretao, nežno padajući oko Chuove glave dok je ona sedela iz svog raširenog položaja preko Chuovih bokova da skine prsluk preko glave. Chu ju je činio nervoznom, oduvijek. Ovdje si, i prošlo je predugo."Imala je utješan ton."Šta si radio otkako smo se zadnji put sreli?"Chu je teško uzdahnula i nije mogla spriječiti da joj ramena klonu."Uglavnom trčanje."Protrljala je oči i legla na krevet."Čini mi se kao da je to sve što sam ikada radila. Inka se nije pomakla, ali je sada netremice zurila u Chua. Moj brod treba popravku, a ovo je bio najbliži sistem u kojem..." Zašutjela je.