Dobra ledolomska pitanja za izlaske

Bio sam rastrgan, dio mene nije želio ništa od ovoga. A onda sam čuo tvoj glas na svom uhu, "to je moja dobra djevojka."Obuzela me smirenost. Zbog toga sam se osjećao još više poniženim!Kad sam ušao u sobu, istuširao sam se prema vašim uputama. Šta on, dovraga, on misli da je?"Ali nisam htela da idem kući. U jednom trenutku ruka na mom ramenu me pritisnula na koljena. Izbezumljeno, pomislio sam na listu koju sam vam poslao i zapitao se, "Sigurno, nisam rekao da ću biti u redu sa ovim?"Pomislio sam kako debelo moje dupe mora izgledati podignuto u zrak i osjećao sam se smiješno. Ali ipak te ne bih iznevjerio. Koliko god sam se osećao izbezumljeno, svirala je stara pesma Sadea i kada sam bila sigurna da si to ti, namirisala sam kako me drži, jahala sam na tvoju butinu i osetila kako me toliš u guzicu. Moje tijelo i moje emocije su se pokvarile: bilo mi je vruće, a onda mi je bilo hladno. Osjetila sam kako me tvrd kurac zadirkuje na usnama, ali nisam znao čiji je.

Moglo bi se reći koliko sam se osjećao nervozno. Razmišljao sam da izađem kroz vrata, uđem u auto i odem kući.
Moja želja da ti ugodim, da osjetim da sam te usrećio, nadjačala je svaku drugu želju ili potrebu ili emociju koju sam mogao zamisliti. Jedna ruka je povukla moju macu i pokazala grupi koliko sam uzbuđena, na zabavu svih. Mislio sam na to koliko si podneo.
Glasovi su utihnuli i osjećala sam se tako izloženo. Suze su mi do tada slobodno tekle dok sam otvarala usne, nadajući se da ste shvatili koliko je moje predanje postalo potpuno dobra ledolomska pitanja za izlaske. Nastavio sam sa pripremama koje ste tražili. Između toga i viskija počeo sam da se osećam klonulo i mnogo opuštenije. Tada sam znao da ti neću reći ne. Osjećao sam se ponosno, osjećao sam se kao gad – bacio si me u situaciju strašniju i ponižavajuću nego što sam mogao zamisliti. Shvatio sam da dahtam i osetio sam kako postajem sve vlažniji i vlažniji.
Palo mi je na pamet da je čekanje na tebe bilo najrestriktivnije ropstvo koje sam ikada mogao osjetiti, čvršće od bilo kojeg lanca ili užeta. Pogledao sam te u oči i nisi popustila. Nisam htio riskirati tvoj bijes i isključio sam vodu. Rekao sam da bih volio čašu vina, ti si se nasmijao i naručio dupli viski za mene. Osjetila sam različite ruke na svom tijelu i osjetila suze u uglovima očiju. Pitao sam se dokle ćeš ovo dogurati. Taman kad se još jedan gospodin pridružio tvojoj maloj grupi, udario si me jako po guzici i rekao "vrijeme je da se popneš gore i spremiš se za mene."Osjetio sam da mi se lice crvenilo, nisam mogao vjerovati da si to rekao pred ovim ljudima, strancima koje niko od nas nije poznavao. Podignuo si povez i vidio sam da su ostali otišli.