Mali profil za upoznavanje

priključivanje garažnih vrata

Sisala sam ga kao dobra mala loša djevojčica neko vrijeme.

Niko više ne ide u Starbucks da čita."Počela sam da skidam suknju."U redu, skini se onda, a ja ću gledati."Uradio je kako sam naredio i imao je skriveno pakiranje od 6 komada za koje samo njegove djevojke znaju. Trebala mi je još jedna popravka, a bila sam posebno raspoložena za kafu pa sam odlučila otići u novouređeni Starbucks na pješačkoj udaljenosti od mog stana. Mentalni podsjetnik: uzmite tabletu ujutro poslije na putu do posla. Mogao sam pročitati to poglavlje, voditi bilješke i naglas vježbati svaki zvuk koji je proizvelo 7 čakri.

Gurnuo mi je ramena prema dolje tako da sam ga pustila skroz na njegov kurac i ljuljali smo se i kotrljali dok nije ponovo došao, ovaj put u meni. Počeo je da mi priča o gospodinu Hokingu i njegovim spisima i o tome koliko je ovaj tip bio dubok. I mene su njegovi grčevi natjerali da svršim, a kada smo završili legli smo zajedno na sofu namotavši svoje udove jedan oko drugog, učahureni u krznenom ćebetu i našim seksualnim sokovima. Ipak, mogu uočiti vruće dupe miljama daleko. Tako sam počeo...

Molim te, nemoj me kažnjavati, ne znam da li ću to moći podnijeti.""Možeš to podnijeti mali profil za upoznavanje. Nastavite objavljivati ​​u odjeljku ljubavne žene, tamo ćete dobiti gomilu komentara. Prokletstvo!Bicepsi su mu također bili lijepo isječeni i trebalo mi je da me prevrne kao palačinku i prekrije me svojim sirupom."O moj Bobby, ti si tako ljupki, nisam mogao razlikovati po vrećastom odijelu! Zašto još uvijek nosim svoju suknju?"(Koju sam namjerno obukao.) "Volim lijepo iznenađenje, plus želim da te skinem. Ova knjiga s instrukcijama o jogi bi mogla biti moja u interesu, pa sam prelistavao poglavlja do poglavlja 7, Čakre priključivanje garažnih vrata. Zaista me nije zajebalo letenje, ali sam klimnuo glavom i uvjerljivo izgledao zainteresiran."Želite li da o ovome više razgovarate kod mene? To je samo nekoliko minuta", zvučala sam kao da sam zaista željela čuti o čemu se radi u ovoj knjizi i autoru."Naravno, zašto da ne", uzvratio je, zvučeći kao da tačno zna zašto želim da naš razgovor odvedem na drugo mesto i pratio me je kući kao izgubljeno štene.Čovječe, ovo je bilo previše lako!Trebala sam više flertovati i zadirkivati, znaš, pustiti ga da viri u moju nedavno depiliranu mačku bez krzna dok juri. Jebote - špricao sam posvuda!"Nikad prije nisam imao djevojku toliko da je špricala!"Osijao je."Jebi me Bobby, spreman sam. Zadirkivanje me tako mokri, bez obzira da li sam ta koju zadirkuju ili zadirkuju.

Dođi ovamo i pomozi mi oko pantalona.""Da, gospodine. Ovaj put je sjeo na kauč i ja sam mu zaplesala u krilu prije nego što sam skočila i zajahala ga dok mi je on udario lice u grudi.
Skoro da sam pomislio da je moj sarkastičan, sarkastičan predosjećaj tačan kada sam čuo Bon Jovijev glas kako me ismejava niotkuda, ali onda sam shvatio da svira iz muzičkog sistema tek nakon što sam se nesklono pogledao oko sebe.