žena je ubila muškarca kojeg je upoznala na sajtu za upoznavanje

najbolja mjesta za odmor

Zapravo nije loše izgledao i bio mi je pravi džentlmen, na što definitivno nisam navikao. Zapravo, mislim da se večeras uopće neću vratiti, tako da...

Dijelom je to bilo zato što nikad nisam imao stalnog prijatelja. Bio sam zaglavio, izlazio sam samo sa najzgodnijim džokicama, nisam čak ni razgovarao sa većinom 'običnih ljudi' žena je ubila muškarca kojeg je upoznala na sajtu za upoznavanje. Naše ljubljenje je sada postalo izuzetno strastveno, a moja ruka trljala sam njegovu ruku i grudi sve do njegovih trbušnjaka.
Sisala sam jako, izvlačeći glasnije stenjanje od Briana i osjećajući kako mi se maca mokra. Moja iskustva nisu bila dobra. Možda sam ipak trebao biti sjeban!Prije nego što sam uspjela išta učiniti u vezi s tom posljednjom gadnom misli, Brian me držao za ruke i obojicu nas prevrnuo. Malo se podigao sa kreveta da bih mu ih mogao povući do članaka.Šator u njegovim Džokejima bio je velik najbolja mjesta za odmor. Okrenula sam se prema njemu i pomislila sam da je još bolji način da natjeram ljude da primjete Briana - i da je dobio vrući spoj - bio da ga poljubim gdje ljudi mogu vidjeti.