Najbolja mjesta za odmor

Vrisnula sam na sav glas dok me jebeo u dupe snažno i brzo gledajući me u oči i promatrajući moj izraz lica. Raširila sam oči od oduševljenja – bilo mi je tako dobro!'Oh!Zacvilio sam, 'to je tako jebeno nevjerovatan osjećaj!'Jack se nasmijao i ugrizao me za vrat zabijajući bocu sve brže i brže u mene. Moj se utrkivao. Nasmiješio sam se i klimnuo glavom.'Meni dobro izgleda dragi rekao sam približavajući mu svoju natečenu macu.

Nakon toga ju je skinuo i polizao moju spermu sa vrata, uživajući u ukusu i aromi mog seksa. Išao sam kući većinu noći i dirao se dok nisam došao, ali jednostavno nije bilo isto. Kako je zrak hvatao unutar kontejnera, stvarao je mali osjećaj sisanja, štipanja. Tražili smo po netu i gledali razne seksualne radnje, sve napaljeniji i napaljeniji. Bilo je hladno i klizavo i bilo je jebeno divno. Zajedno smo radili mnogo nestašnih stvari, sve zapanjujuće, ali ja sam želio da odem dalje, pomaknem granice i vidim dokle možemo do toga.
Rad sa Jackom može biti težak. Osećao sam bol, ali začuđujuće, ponovo sam se uzbuđivao!Šta bi bilo potrebno da ugasim ovu vatru koju je zapalio u meni?Digli smo se na noge i počistili najbolje što smo mogli. Uključili smo moj laptop, otvorili bocu vina i podijelili poljubac. Držala sam se za njegov vrat i škrgutala zubima dok je zabijao igračku unutra, dok sam gledala dole vidjela sam da se losion počeo topiti i pomiješan s mojim sokom slobodno teče po njegovoj šaci i zglobu.'Jebeni pakao!To izgleda tako seksi.'Jack je dahnuo vidjevši kako mu kremasto bijeli losion zvija niz ruku. Ovo je bio prvi put da me pojebao u dupe, a da mu nisam bila okrenuta leđima i dodatno je iskustvu vidio njegovo lice puno želje. Vino smo popili za kratko vreme, nismo još ručali pa nam je brzo palo u glavu. Našla sam se kako gazim okolo i plačem, morala sam uskoro imati njegov kurac u sebi ili bih poludjela. Nasmiješila sam mu se i rekla mu kako je dobar osjećaj imati njegov kurac u dupetu, on me je pitao da li boli a ja sam klimnula ali sam rekla da mi se jebeno sviđa, borio se sa talasima koji su počeli da mu preplavljuju tijelo dok me nije vidio kako trljam moj natečeni klitoris i štipanje bradavica. Osjećao sam kako mi maca curi kroz gaćice i natapa mi suknju. Jack me strastveno poljubio i provukao mi klitoris kroz gaćice.
Nikada ranije nisam doživio hemijsku reakciju kao mi.'Šta da tražimo?'upitala sam ga smiješeći se.'Ti biraš', rekao je prelazeći rukom po mojoj suknji. Jack voli da me vidi i kako svršavam i pojebao me snažno i brzo s bocom dok sam došao.

Zavalila sam se u stolicu i dahtala dok sam pokušavala da vratim dah, orgazam me je ostavio bez daha. Miris seksa je bio u vazduhu, hormoni su besnili i imala sam očajničku želju da budem jebana. Alkohol snižava inhibicije i čini vas pakleno napaljenim. Rekavši to, izostanak seksa neko vrijeme daje vam priliku da pustite mašti na volju i smislite nove stvari koje ćete zajedno isprobati. Volim kad je Jack uključen, teško mi je da svršavam kada vidim kako mu se lice grimase i zgrči od želje.

Poljubio me je i nježno protrljao osjećajući kako je moja rupa vruća, koliko sada zjapi i kako sam mokra i ljepljiva od njegove sperme. Uhvatio me je za noge i povukao dalje u stolicu tako da je imao bolji pristup mom dnu. Zastenjala sam i pomjerila kukove unazad i do, jebajući se na staklenom vratu. Boca je i dalje bila klizava sa mojim sokom dok ju je trljao o podnožje moje guzice, osjetila sam kako sam se trenutno ponovo napalila i širom otvorila noge. Počeo sam da se trzam. Prodavnica je bila zauzeta više od nedelju dana, nismo imali šanse da se ušunjamo u lukavu sesiju vođenja ljubavi, čak nismo uspeli ni da masturbiramo jedno drugo najbolja mjesta za odmor. Podigao mi je noge visoko i zabio se u moje vruće dupe. Prešao sam rukom preko njegovog međunožja i pogladio njegov čvrsti penis kroz farmerke. Pogledao sam dole i vidio da je uspio uvući veći dio vrata unutra.'Oh, jebote!'Zastenjala sam dok sam gledala kako staklo prekriveno kremom klizi unutra.
Odvrnula sam gornji dio i izvadila veliku mrlju losiona, utrljala sam ga u grudi, a zatim izvadila još jednu. Trebao sam Jacks kurac tako jako da me boljelo.