Deset najboljih nigerijskih sajtova za upoznavanje

Kurva je starila, zar ne?"Lisa se nacerila svojoj prijateljici."Osim toga, zabavno je natjerati ga da izgovori svoje ime. Ali on ne.

taj zastakljeni pogled koji je značio da će se povinovati svemu. Jada su mu se ispupčila izvan kaveza za penis."Na koljenima, kurvo, možeš početi tako što ćeš moliti da ližeš ovu ljupku ženu", poručila je Lisa."Kada završi s tobom, možeš dopuzati do sljedećeg gosta i ponovo moliti, jasno?""Da, hvala gospođice", odgovorio je Larry i pao na ruke i koljena ispred svoje prve mušterije. Stvarno mi treba samo da posluži piće i zabavlja goste. Bio je zahvalan kada mu je dozvolila da svrši naravno, ali ne zahtjevan, nije patetičan.

Izgledao je i zvučao kao čovjek kojeg su neko vrijeme držali u čednosti deset najboljih nigerijskih sajtova za upoznavanje. Moram reći da ga je bilo lako trenirati, skoro isto kao i tvoju kurvu." Lisa me je pogledala i pokazala na mjesto pored sebe.
Amanda je znala da se Lisa voli igrati s Larryjem i da mu možda neće dozvoliti da svrši čak ni nakon što je molio. Ne zaboravite da tražite dozvolu kada se približite", podsjetila je Lisa svog ljubimca. što misliš koliko bih mogao dobiti za njega?"Amanda se iznenada naglas zapita."Naviše od tri cifre sigurno", odgovorila je Lisa. Iskreno, zar ne misliš da sam provjerila s Larryjem prije nego što sam ga učinila svojom kurvom? Sigurna sam da razumiješ da je mogao jednostavno da se obuče i izađe kroz vrata. Larry je to također znao, a ipak je puzao iza nje kao izopačena muška kurva u koju je postao, ovisan o tome da bude njena kurva.

Tako će se moji gosti osjećati slobodnim da se prepuste sebi bez potrebe da se upuštaju u nebitno brbljanje."„Pretpostavljam da će biti zabave, odgovorila je Julia. Trudna tišina u prostoriji je bio isprekidan malim dahtanjem i gunđanjem njihove kurve koja je čvrsto držala svoj kurac u Lizinoj ruci. Uradio bi sve da svrši, i nikada nije izgubio priliku da preklinje. Biću zauzet sutra uveče pa mi neće trebati. Amanda je izgledala zamišljeno. Sredovječna tamnokosa mama podigla je košulju kako bi pokazala Larryju da se pripremila ostavljajući donji veš kod kuće. Lisin ljubimac puzao je za njom, očajnički želeći da ugodi. Gledaj ovo," Lisa se nasmiješila i stisnula moj kurac. Za koji čin seksualne izopačenosti on uopće može biti sposoban, a da već nije pokazao? Iskreno, Lisa, ta drolja je otprilike onoliko degenerirana koliko je moguće zamisliti.

U posljednje vrijeme je prilično dobar. Amandine cipele već dugo nisu bile ispljuvane, metaforički rečeno", nasmiješila se Lisa."Hvala gospođice", zahvalno je odgovorio Larry i počeo puzati prema dvjema ženama. „Pa ko je glavna atrakcija, neki nesrećni dečko koga niko ne poznaje iz grada, željan da ugodi svom treneru?“ „Zapravo“, Lisa je zastala pored vrata igraonica.
Prsti su joj se zatvorili oko osovine i stisnuli. Koristili su me za ono što jesam, dobro uvježbano sredstvo za seks. Držali su me golog po kući osim okovratnika;jedan oko mog vrata i jedan oko mojih genitalija. "Durvo čučanj." Larry je poslušno pao na pod pored svoje trenerke.

Mnogo njegovog zadovoljstva je stvoreno podvrgavanjem sebe njenu volju. Lisa se nasmijala i upalila svjetlo u igraonici. "On je već napravio svoj izbor, Amanda", insistirala je Lisa.

Zaškiljila sam, ali se sjetila da širom otvorim noge da pokažem da sam spremna za korištenje. "Umukni Larry", zapovjedila je Lisa.
Iako nisam primijetila puno osušene sperme na podu igraonice, a ti?" Nešto", rekla je Julia, "ali natjeram ga da liže pod ako nađem. Videle su rezultate moje obuke na vašem mužu i, naravno, Larry je svoju radoznalost, u najmanju ruku, doveo do vrhunca svoje radoznalosti pre neko veče.