šta znači izlaziti

ali ne u vezi

Zatim je gurnula svoje dobro njegovane palčeve unutar pojasa svojih gaćica i počela da udara i gricka uz muziku koja je još uvijek svirala u pozadini.konačno je pustila da gaćice padnu na pod i sjela na krevet.

Provukla je ruku između nogu i počela mu masirati obraze. Zatim je polako skliznula s kreveta i, gledajući ga pravo u oči, skinula usku spavaćicu. Pali su na pod, a ona je gurnula ruku u njegove bokserice i izvukla najdeblji štap koji je ikada vidjela. Uzela je ljepljivi član u torbici i pritisnula ga na svoje usne šta znači izlaziti. Pritisnuo joj je klitoris palcem dok je počeo da zabija."O, Bože, moja mala Annie...
tako dugo sam te željela imati... Nastavila je da se njiše i sa zadovoljstvom je primetila da njen deda teže diše. Kada joj je veliki kurac udario klitoris, vrisnula je. Bilo je gotovo previše za njega da gleda kako njena rupa proguta njegov kurac. Samo 2 sedmice od diplomiranja, 18-godišnja Annie počela je testirati svoju nezavisnost, donoseći vlastite odluke. Uzela je to kao svoj znak i stala na ruke i koljena na krevetu, a njeno zategnuto dupe je uperilo u svog napaljenog djeda. Jebali su se u svakoj prostoriji kuće...na kuhinjskom pultu, u naslonjaču, na radnom stolu i na kraju pod tušem.. Dahnula je kada je zadala prvi poljubac na svoje obrijane usne. Glava mu je bila natečena do ogromne veličine, a osovina duga i ravna. Nije želio da joj svrši u usta, želio je da ovo potraje cijeli dan.
Annie nije bila izuzetna učenica. Počela je nekontrolisano da se previja, pa se on zavalio i gledao kako uvlači čudovište u usku pičku svoje unuke. mmmm, natjerat ćeš me na cuuuuuummmmm..." "Hajde, jebi me deda...imaš tako veliki kurac, tako me se zgražaš..." Izvukao se iz nje i bacio kurac na njen stomak.
Došao je do ivice kreveta, a ona je susrela njegova usta sa svojima, gurnuvši svoja prsa kako bi dodirnula njegova. Sjela je na ivicu kreveta i polako mu raskopčala kaiš, a zatim i pantalone ali ne u vezi. Deda voli kad mu sišeš penis.....jače, bebo, mooooore....!", naredio je. Tog posebnog jutra, Annie je odlučila da neće ići u školu.
Kliznula je njegovim jezikom niz pičku, milujući njenu mokraćnu rupu, a zatim njenu divnu vaginu. Počeo je da joj se guši po butinama, polako se probijajući do njenog toaleta.