Roditeljska aplikacija za upoznavanje

razlika u godinama izlazak u Ohajo

Ustala je i rekla da si joj rekao da ću imati svoj ključ sa sobom ako mi bude dozvoljeno "osloboditi" na kraju.
Bila je prilično zainteresirana da zna zašto bi strejt muškarac služio muškoj dominantnoj i ja sam dao sve od sebe da objasnim da me kao podređenu životnom stilu privlače kontrola i jake ličnosti bez obzira na spol. Tada je rekla da bi analna igra bila zabavnija ako bi me očistili klistirom...pa sam rekao da da, pristao bih na to. Gospodarica R je prokomentirala kako dobro uzimam klistir i kada je vrećica bila prazna povukla mi je pelenu i zadržala me 5 minuta. Stavila je ruku na moje međunožje i stisnula zasićenu podlogu između mojih nogu. Sada se vrati na koljena i čekaj da gospođica R dođe po tebe."Vratio sam se na koljena kada se Gospodarica R vratila i odvela me u sobu koju smo koristili.

Jednom sam neko vrijeme služio kod tate i on mi je dogovorio sastanak sa Pro Dommeom. Gledala je pravo u mene dok sam se skidao, ne skrećući pogled.

Ona se samo nasmijala i rekla "ne ćeš koristiti pelenu" i zatvorila vrata. Dok je zatvarala vrata pitao sam da li mogu da koristim toalet. Tiho me je pitala da li sam "piškila" pelene. Ona nastavlja da me gleda i kaže "pa, nastavi, sve do tvojih pelena dečko", "da gospođo."Pustio sam da mi pantalone padnu na pod i izašao iz njih i presavio ih.Činilo se da svaki pokret čini da mi se pelena sve jače zgužva.
Rekla je pošto smo ti i ja imali slične glasove da je samo mislila da je telefonski razgovor koji je ovo uspostavio samo ja igrao ulogu roditeljska aplikacija za upoznavanje. Nakon što su formalnosti bile završene, gospođa R me je odvela u drugu sobu i rekla da kleknem i sačekam glavnu gospodaricu sa rukama iza glave.

Instinktivno sam otvorio usta i sisao njen prst. Dok mi je cijev bila gurnuta u dno, osjetio sam kako velika zrna precuma curi iz moje naprave za čednost. Razgovarali smo o detaljima scene koju sam (vi) htio stvoriti. Bio sam tamo neko vrijeme, skoro 10 minuta, ali konačno sam se osjećao praznim stomakom i jako punom pelenom. Zatim su me odveli nazad u spavaću sobu i rekli da čekam na kolenima ruke iza glave za gospodaricu S.
Stajala je oko 5 stopa od mene i rekla mi da se skinem. Dok je hodala iza mene dok sam ostao da klečim, rekla mi je da bi kao prava pokornica životnom stilu očekivala više od mene i rekla je da je dobro da se i ja želim igrati s pelenama jer moram curiti kao iz slavine.

Mogao sam osjetiti njen prst u rukavici prekriven mazivom kako ulazi i izlazi iz moje dna. Sada je izgledala još više zainteresovana razlika u godinama izlazak u Ohajo.

Kada je Gospodarica S ušla, sjela je u stolicu i natjerala me da dopuzam i kleknem ispred nje. Slijedi prvi dio izvještaja e-pošte koji sam mu poslao.

Objasnio sam da sam bio u čednosti skoro 6 nedelja pod tvojom kontrolom i da si rekao da mi nije dozvoljeno da doživim orgazam večeras.