šta je stranica za upoznavanje na francuskom

To bi smatrao vašom posla. Obično to ne bih radio, ali čini se da je proces spor.

Postoje promjene u formatiranju i uređivanju, ali to je ista priča. Da li su momci to osećali svaki put kada su morali da pozovu devojku na sastanak?Sranje. Frustriran sam tempom objavljivanja. On ne pamti samo činjenice. Previše ga poštujem da bih to uradio. Nisam o sebi tako razmišljao, ali pretpostavljam da sam mogao razumjeti kako je on mogao."Je li rekao nešto o meni, o tome šta se dogodilo?"„Prvo, on nikada ne bi rekao ništa o tome šta se dogodilo između vas. Ali oni su procijenili njegove vještine i smjestili ga na postdiplomske kurseve u oba."Upisan je na napredne kurseve matematike, hemije, biologije i fizike. Možda mi je samo bilo dosadno. Provjerite moj profil kako pronaći priču.. Nikada me niko ranije nije za to optužio, ali možda zato što su se plašili da mi kažu nešto nelaskavo. Prvih 11 poglavlja su u suštini ono što je bilo u originalnoj Revenge of the Nerd, tako da ih možete odmah pročitati tamo. Kako si sve ovo saznao?""Uglavnom od njega.

Mnogi ljudi ovdje nemaju dovoljno pažnje da to pročitaju u jednom dahu. Hoće li me pozvati?""Ne znam. Kaže da ti pomaže sa tvojim kursevima.

Da sam upola toliko pametan, hvalio bih se posvuda. Bilo je kao vađenje jebenih zuba.

Ne mogu vam reći zašto, ali incident bez ljubljenja nastavio je da me izjeda. Govorio je o nekim kursevima koje je preskočio.
Da čitam, bio bih jako frustriran. Zaista, koja je svrha pravljenja mikro poglavlja?Hteo sam da se požalim da je prekratko, ali vidim da me je Stvoritelj pobedio šta je stranica za upoznavanje na francuskom. Nije tražio tvoj broj.""Sranje.