Ko je olivia iz Towie zabavljanja

Sedeo je tamo još nekoliko sekundi samo me gledajući u oči.

Ali me je povukao za ruku u svoju spavaću sobu, volio sam gledati ovog čovjeka dok hoda, pružio sam ruku naprijed i prešao rukom preko njegovog savršeno oblikovanog dupeta, mišića tako zategnutih, kože tako meke, kose tako muževne. Pokušavao sam da se koncentrišem da dobijem muziku koju sam želeo da slušam, ovaj momak je odvlačio pažnju. Stao sam do njega, on je otkopčao pojas, nagnuo se i poljubio me u obraz."Želeo sam to da uradim otkad sam te prvi put video u tržnom centru!"rekao je Ali pocrvenevši. Moj kurac je bio izvor precum, podmazivao sam svoj kurac usmjeravajući ga na mušku rupu, uz lagani pritisak njegova rupa mi je dozvolila da uđem, njegovo dupe je progutalo moj kurac, ne bih stao dok mi cijeli penis nije bio duboko zakopan u muškoj rupi. Pumpao sam čovjeka sve dok nisam bio na ivici, kurac mi se ukočio, jaja stegla u vreći. Malo smo razgovarali dok smo hodali, jednom u liftu "Hvala vam puno što ste me odvezli na moj termin!"Ali smiješeći se reče."Nema na čemu, ovo je moj auto ovdje!"rekao sam pokazujući na svoj auto.

Kada smo se obukli, krenuli smo u restoran za hranu da popijemo kafu i upoznamo se, uzeli smo piće i zauzeli što smo privatnije mjesto. Moj kurac je pucao duboko u mušku rupu, njegov penis je bio gejzir sperme, neki su mu udarili u prsa u bradu, a neki u moje lice. Oboje smo završili sa tuširanjem u isto vreme, bila sam kod svog ormarića spremala se da obučem donji veš, kada je Ali prošao, ispustio sam peškir, želeo sam da me vidi golu, Ali je otvorila usta."O moj Tome, kako imaš lijep kurac!"Ali je rekao da su mu oči uprte u moj kurac koji raste. Skinula sam mu pantalone, pa donji veš, konačno čarape, stajali smo manje od stope jedno ispred drugog, rukom sam privukao Alija za vrat, ljubeći čoveka, njegove ruke su bile svuda preko mene i moje sve preko njega. Ali je činio da mi kurac ponovo postane tvrd, povukla sam donji veš pokušavajući da prikrijem svoj kurac koji se stvrdnjavao.

Otvorio je vrata i otišao, mahnuo mi je još jednom i ušao u zgradu. Dva gospodina u jednom razgovoru svidjelo mi se kuda ovo ide, popeo sam se stepenicama na drugi nivo, on je krenuo za mnom, blago klimajući glavom odobravajući moju imovinu dok sam se penjao stepenicama. Srušila sam se na Alija, ležali smo tamo u gomili znoja i sperme, on me je otkotrljao, dignuvši se na mene, "Tome, to je bilo neverovatno!"reče Ali gledajući me duboko u oči. Ali me je zgrabio i uvukao u poljubac, stajali smo i ljubili se. Sljedeće noći pokušala sam biti tamo u isto vrijeme, on je stajao u tržnom centru i čekao me, dok sam prilazila on se nasmiješio."Drago mi je da te ponovo vidim Tome!"rekao je Ali sa smiješkom. Zgrabio sam Alija i podigao ga na noge, "Idemo u spavaću sobu! Želim do šezdeset devete sa tobom!"Rekao sam želeći njegov kurac u ustima. Tamo sam stajao moj penis poluuspravljen u dnevnoj sobi za muškarce. Bio je kod svog ormarića, otišao je u privatnije tuševe na trećem spratu, sviđao mi se stidljiv tip, a ne onaj koji bi pokazao svoju robu pod tušem da svi vide. Ovaj tip je postao samo zgodniji, Ali kao i ja, Ali je bilo teško da sakrije svoj poluuspravan kurac. Jezik mu je bio čaroban, zavukao je jezik pod kapuljaču moje kožice, kvaka tako osjetljiva. Ja bih se odlučila za 69 ko je olivia iz Towie zabavljanja. Ali je otišao do svog ormarića leđima okrenut meni, pustio je da mu peškir padne na pod, njegovo veličanstveno dupe da vidim, sviđa mi se čovek sa malo kose po telu, Ali nije razočarao, njegove noge i lepa guza su bili prekriveni u finoj količini dlake, njegova pukotina lijepa traka krzna. Skenirao je sebe, mene pravo na rep, otvorio je vrata muške svlačionice držeći vrata da bih ja sada bio ispred njega.
Krenuli smo prema mom autu, Ali i ja smo se poljubili u liftu, da sam ga toliko željela. Ne bi bilo vremena za šezdeset devetku, presavio sam Alija i došao do njegovog savršenog malog nabora, jezik mi je pustošio njegovu rupu, čovjek je bio tako stegnut, čak ni moj jezik nije puštao unutra. Ali i ja smo stali pored kreveta, povukla sam ga u poljubac, nežno sam ga položila na krevet dok smo se ljubili."Želim da me pojebeš Tome!"Ali je rekao požuda u njegovim očima."Kao da bih ti rekao ne moja seksi nova prijateljice!"rekao sam između poljubaca. Ušli smo i krenuli prema njegovom terminu, kada sam stala na zadnjem svjetlu prije nego što je kiša usporila, uhvatio me rukom za ruku."Nemaš pojma koliko sam ti zaista zahvalan!"Ali je rekao da su mu oči uprte u moje. Kada je ušao, Ali je otvorio oči."Jebi me Tome, molim te budi nežan, ovo mi je prvi put sa tako ogromnim kitom kao što je tvoj!"rekao je Ali gledajući me u oči. Napunila bih Alija svojom slatkim spermom, čovjek se znojio, tijelo mu je blistalo, spermom sam udario u Alija."Oh, jebote Ali, uzmi to uzmi sve!"Vrištala sam dok sam istovarala.
Kada sam se obukao, krenuo sam sa svojom seksi prijateljicom na rep, kada smo stigli do recepcije, kroz prozore smo mogli da vidimo kako opasna oluja pogađa naš lepi grad."Dovraga, sad ću zakasniti!"On je prokomentarisao."Izvini jesi li rekao nešto?"Pitao sam znajući šta je rekao."Da, zakasnio bih na sastanak niz ulicu, nikako ne mogu stići na vrijeme i da se ne natopim u procesu!"rekao je sa zabrinutošću u glasu."Hoćeš li da me provozaš, idem odmah tamo?"Pitao sam pokušavajući da budem od pomoći."Da li bi vam smetalo da mi spasite život i karijeru!"Rekao je sa lukavim osmijehom."Hajde, ja sam parkiran u podzemnom parkingu, nećeš se ni malo smočiti!"rekao sam pokazujući na izlaz."Zdravo moje ime je Ali!"Rekao je ispruživši ruku."Drago mi je da sam te upoznao Ali moje ime je Tom!"Rekao sam uzimajući njegovu ruku u svoju. Privukla sam ga unutra i naše usne su se spojile jedna s drugom, čovjek je imao tako čvrste usne, zadržao je poljubac, polako se povlačeći."Stvarno moram da idem, zaista bih voleo da ne moram, možemo li se ponovo naći?"upita Ali."Šta kažeš na teretanu sutra navečer u isto vrijeme na istom mjestu?"predložio sam."Da, to bi bilo sjajno, možda bismo mogli poslije na kafu?"upitala je Ali. Kad smo bili u teretani, razišli smo se, on je radio svoj trening, ja sam svoj.

Ali se spustio na koljena, još uvijek držeći moj tvrdi kurac u ruci, nagnuo se i uzeo moj kurac u svoja željna usta. Sa svakim zamahom sam ubrzavao tempo, toliko sam morao da svršavam, zgrabio sam Alijev kurac i pomilovao ga, njegov penis je izlivao precum sa svakim udarcem, telo mu se stezalo, penis nabujao, kurac je pucao i pucao, mišići dupe stisnuo moj kurac, držeći ga zatočenog, želeći da njegova kremasta sperma ispuni njegovu rupu.