Da li se Teresa i James povezuju

was ist ein hook up deutsch

Kao da joj čita misli Lindine ruke su polako kliznule do grudnjaka prekrivenih grudnjakom, prvo je samo stavila ruku preko njih, a onda kada Iris nije reagirala negativno, Linda ih je tiho stisnula, uzrokujući stenjanje koje je pobjeglo s Irisinih usana. Ti shvati."Uslijedila je duga pauza, a onda je Iris oprezno upitala: "Je li ovo u vezi s Barryjem?""Barry! Zašto bi se ovo radilo o Barryju?"Linda je uzviknula, zastajkujući da se izbori sa porivom da prolije utrobu prije nego što mentalno razmisli, zajebi to, "Izlazila sam s njim nekih pet minuta, a sada ga jedva viđam. I oduvijek sam željela da imamo opuštenu vezu, pa... Iris je mislila da ovo mora biti ono što je biti Barry.

ali bilo je nekako kratko, pa bismo možda mogli da odemo u moju sobu da dobijem bolje mišljenje da li se Teresa i James povezuju. Ili se mislilo nego uradilo, u zavisnosti od slučaja.

Zatim je, osjećajući se posebno hrabro, zgrabila tkaninu za zube, a zatim je polako povukla niz Irisine noge i na kraju ih povukla s njenih stopala. Nakon što je bacila gaćice u stranu, Linda je dala nekoliko nežnih poljubaca na Irisine noge dok je krenula ka svom konačnom odredištu. činiš me nervoznom, cela ova situacija je luda i, i to je samo glupa simpatija, i žao mi je što sam je kupio. Međutim, cijelo vrijeme je pazila da se liže polako i nježno, prvo da ne pretjera Iris prerano, a zatim da je zadirkuje kada je po jaucima, stenjanju i cvilenju druge djevojke bilo jasno da želi više.
Osim toga, jednom je imala posla sa nekim sa potpuno istim tijelom kao i ona, i dosta je istraživala, pa je pokušala da se smiri i nada se najboljem, i za sada nije išlo previše loše. Nije dugo čekala, Iris je cvilila: "O Bože, molim te Linda...

Od njene koleginice Linde, koja ju je izluđivala i koja je još nije ni dotakla. Zatim ju je nježno sisala oko minut prije nego što je prešla na drugu, pritiskajući nježne poljupce na okolno tijelo usput, Linda je počela da ide naprijed-nazad dok je od svoje simpatije dobivala samo pozitivne povratne informacije. jebiga, ohhhhhhhhhhhh yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Željna da drugoj djevojci da više Linda je počela povećavati brzinu i snagu lizanja, pazeći da zadirkuje ulaz u Irisinu macu i masira klitoris crne djevojke svakim potezom jezikom umjesto samo povremeno.

Ali ono u čemu je bila dobra je da se 'laži dok ne napravi', i dok su super zlikovci/super heroji bili izvan nje, pretvaranje da je samouvjereno i da zna šta radi tokom seksa bilo je u njenoj kormilarnici. Ako je to bilo sve što će dobiti. Nije ju to baš iznenadilo. Nakon nekoliko minuta nježnog milovanja Linda je posegnula ispod Irisinog tijela i bez napora otkačila grudnjak, lagano ga odbacila nekoliko sekundi kasnije, a zatim počela ljubiti niz Irisina grudi. Onda baš kada je izgovorila još jednu koherentnu riječ, koja je bila samo psovka, Linda je zatvorila usta oko Irisinog klitorisa i nježno usisala. Trenutno je samo htjela da se zavali i uživa.

U redu, Iris je inače voljela predigru, i pod datim okolnostima joj je bilo jako potrebno da smiri živce, ali oni su ovdje bili potpuno prešli tačku previše dobre stvari i sada je samo očajnički željela da je poliže. Nemojte je pogrešno shvatiti, ranije je uživala u predigri, posebno od svog bivšeg verenika, ali sva ta predigra u kombinaciji sa činjenicom da je konačno dobila iskustvo sa devojkom znači da je prvo lizanje bilo mnogo bolje nego inače. To je i dalje bio slučaj dok je klizila rukama prema gore i hvatala Irisine živahne sise, gurajući jednu čvrsto u usta dok se samo igrala s drugom. Iris je sigurno mislila da će svršiti od toga, da bi je Linda još jednom uskratila.

Slatka brineta se spuštala na nju, njen prijatelj i kolega obožavali su njenu pičku, Linda se prebacivala između potpuno koncentrisane na pičku i gledanja u nju sa opakim sjajem u očima. Međutim, kao i svi, ona je imala svoju tačku preloma, i očigledno je imala zlog dvojnika koji je ubio njenog šefa ispred sebe, želeći da je ubije, i sada je ponovo bila na slobodi nakon što je uspešno pobegla od rezidentnog superheroja, Fleš je kvalificiran kao njen slom. Da njena prijateljica i koleginica Linda Park uradi ono što je već tražila i liže njenu jebenu macu. Shvatam.

Neko vrijeme je to činila, Linda je zatvorila oči i samo uživala u osjećaju kako joj jezik klizi po Irisinim usnama. Ili bismo se mogli samo družiti na kauču dok Barry ne stigne."Posljednji dio je na sreću bio prožet sarkazmom, pa se Linda tiho nasmijala: "Vjerovatno bi mu se to svidjelo, ali da. Lindina usta i jezik samo su je ostavljali bez teksta, što je bilo neobično za Iris West was ist ein hook up deutsch.

zabavljamo?""Upravo."Iris je s olakšanjem klimnula glavom: "Je li to u redu?""Htio bih više."Linda je priznala: "Ali uzeću sve što mogu da dobijem od tebe, čak i ako je to samo ljubljenje."Iris se ugrizla za usnu, razmišljala o tome nekoliko dugih sekundi, a zatim je oprezno promrmljala: "Ja, nisam to rekla.""Pa..." Iris je pocrvenela, "Rekla sam ti, oduvek sam želela da eksperimentišem.""Ne kažem da radimo nešto čudno."Iris je brzo ispalila: "Samo, osjećam se ugodno s tobom. Kada se Linda konačno smjestila između njenih nogu, Iris je zadržala dah, samo da bi patetično zacvilila, prvo dok je Linda zubima skidala gaćice, a zatim kada je samo nekoliko dugih sekundi provela zureći u svoju pičku. Nažalost, nekoliko sekundi kasnije Iris je prekinula poljubac, lagano se povukla i izgledala je neverovatno nervozna, a Linda se pitala da li je to to. Njen drugi, a nadamo se ne i posljednji, od druge djevojke. I da je ovo sve što je dobila, to bi bilo u redu.

Manje od minute nakon što je pomislila da je Iris doživjela još jedan orgazam, lako moćan kao i prvi, i uglavnom izazvan povratkom na jebanje jezikom. Dođavola, imala je sreće prvi put sa dr Lajtom, pa ako se Lindin dvojnik ili neko drugi pojavi pokušavajući da ih ubije, možda neće moći da zaštiti sebe ili svog prijatelja/devojku u koju je bila zaljubljena. Iris se osjećala kao da su njen život i životi ljudi do kojih joj je stalo već neko vrijeme u stalnoj opasnosti, ali stvari su postale toliko loše da joj je otac zapravo dao pištolj da pokuša da se zaštiti, i iako joj je dao mnogo lekcija o tome kako da jednu koristi, ona je bila samo beskorisna protiv zlog brzača.

činim te nervoznom?.