Mjesto za upoznavanje u gradu lipa

za nove priče, javite mi, što uključuje preokrete u postojećim pričama, pa ću vidjeti šta mogu učiniti.

Kako je svanulo i opasna stvorenja nestala nazad u džunglu, počeo je da sprovodi svoj plan u delo. Tokom cijele noći Ken se pitao o Elsi i kako je može pronaći.

Mnoge moje priče su tako započele mjesto za upoznavanje u gradu lipa. Ken je zaista osjećao da će njegova grupa pronaći Elsu i nadamo se da će ona biti u dobroj formi. U roku od sat vremena niko nije pronašao nikakav njen trag. Uz svu buku koja je dopirala iz džungle, muškarci u grupi za pretragu počeli su se kloniti svake potrage koja je uključivala odlazak u džunglu.
Dakle, njegova grupa je počela da se koncentriše na ovo područje iskopavanja.. Sada je morao donijeti odluku. Definitivno neće početi kao ljubavna priča , ali stići će tamo. Pobrinuo se da dvije grupe koje su čistile džunglu izvan iskopine pretražuju najmanje četvrt milje u džunglu. Također je znao da ona najvjerovatnije nije kidnapovana. Znao je da ako Elsa ovo pronađe, ona je definitivno u ovom području. Poznavajući je kao on, najvjerovatniji scenario je bio da je pronašla novu komoru u iskopini i da je zaključana unutra. Pa je smislio plan. Grupa koja je ostala koristila bi oskudne resurse koje je imala i nastavila tražiti Elsu u mraku. Ken nije spavao, ali iz drugog razloga. Prva grupa je otišla, a grupa za pretragu je započela pretragu po mreži izvan lokacije iskopavanja. Ostatak noći grupa se borila da vatra bude visoka i da životinje budu udaljene i udaljene. Gdje je bila, šta je radila, zašto mu nije odgovorila?Što je još važnije, kako ju je mogao pronaći i spasiti?Imao je mnogo veza za jednu noć i mnogo žena koje su htjele njegovu ljubav, ali samo jednu ženu koju je volio... Definisao je mrežu pretraživanja i dodijelio različite kolege da pretražuju određena područja.
Ubrzo, ali ne dovoljno brzo, grupa iz njihovog kampa se vratila sa hranom, vodom i nekim ćebadima. Ova vrsta pretrage bila je normalna u svakom iskopavanju, ali je bio toliko uzbuđen onim što je već otkrio da je odložio istraživanje kako bi definisao obim iskopavanja. Strah se počeo kovitlati logorom, a svi su se stisnuli kraj vatre.

Ken je imao sjajan dan i pronašao je mnogo značajnih artefakata na tom mestu, ali kako je svetlo počelo da se gasi, a stomak mu je počeo da kruli, on je rekao da prestane na taj dan. Ova priča je posljednja u seriji Elsa -- Tomb Raider.

Međutim, morao je pokriti sve baze. Pozvao je profesora Kena Connorsa i oni su razmišljali šta to znači.Činilo se da je to bio prikaz Kukulkana u Majama, a ovo je bila iskopina Inka.