Termini za upoznavanje sa šećerom

Na svakom spratu su bila samo dva stana, tako da sam saznao da je neuuzet.
Ležali smo na sofi u naručju jedno drugom na nekoliko minuta kako bismo kontrolirali naše teške i neravne dahe. Budući sam kod kuće, počeo sam da surfujem po mreži i slučajno sam naišao na neke porno sajtove.

Naravno, naravno, dopao si dami i bla bla bla. Neprekidno kretanje njenih usana na mom kuru stvorilo je brz i snažan orgazam i ispraznio sam svoj teret u njena usta. Po odjeći njenog sarija, lako sam mogao osjetiti da ima savršeno tijelo. Ubrzo sam se kontrolisala, jer nisam želela da brzo svršim.Želeo sam da produžim seksualni susret sa seksi i gladnom ženom pa sam usporio kretanje.Želio sam koristiti sve KAMASUTRA seksualne tehnike koje sam naučio i iskusio sa svojom suprugom.Želeo sam da svoj prvi vanbračni seksualni susret učinim nezaboravnim događajem u svom životu i istovremeno sam želeo da Khanam pružim najveće seksualno zadovoljstvo u njenom životu.Želeo sam da me se seća do kraja života, gde god da živi. Nosila je uski maksi, otkrivajući njene prelepe sise i ovaj prizor me je uzbudio i moj kurac je počeo da se ispupči i jasno se video kroz moju pidžamu jer sam bila u noćnoj haljini i nisam nosila donji veš. Uživao sam u veoma aktivnom i senzacionalnom seksualnom životu sa svojom ženom i bili smo prilično zadovoljni.. Zatim sam je povukao gore praveći pseću pozu ali ovde sam izgubio kontrolu nad orgazmom i napunio njenu pičku svojom vrelom spermom i istovremeno je doživela treći i potpuni orgazam. Odgovorila je nasmijano i oboje smo ušli u lift.

Dobivao sam rajsko zadovoljstvo dok ne mogu da iskažem požudu i zadovoljstvo koje je ona doživljavala. Neprekidno sam je ljubio i grlio, a ona je postajala sve vruća. Jedina i krajnja motivacija da ugasimo seksualnu vrućinu držala nas je podalje od svih takvih misli termini za upoznavanje sa šećerom. Držao sam obje noge jednu uz drugu i ovaj položaj je stisnuo mišiće njene mace i dodatno ih stegnuo. Zbog čega ne možemo da vidimo njegov početak i kraj pada. Tih dana sam primijetio da se jedna porodica nedavno preselila u susjedni stan koji je ostao prazan posljednjih mjeseci. Moram reći da je bila jako dobra klasična plesačica jer je izvodila svoju umjetnost u ekskluzivnoj muzičkoj sesiji i bila je potpuno gola. Salma je bila na vrhuncu seksualnog zadovoljstva. Ali sada mi je počela nedostajati i moja seksualna glad i želja rasli su iz dana u dan. Ona je oklijevajući počela da liže moj kurac i to je poslalo veliki talas zadovoljstva u moje telo.. Nije žao..

Nikada nisam vidio tako divnu scenu čak ni na ekranu dok se pred mojim golim očima odvijala emisija uživo. Ja pripadam Bombaju. Premjestio sam ruke od njenog poprsja do njenog ravnog trbuha, a zatim ga uvukao u njene gaćice gdje je njen klitoris u erekciji očajnički čekao da moj prst dodirne i protrlja. Polizao sam joj klitoris i njeno stenjanje se povećavalo sa svakim i svakim lizanjem, a zatim sam prinio kurac na njena usta i zamolio je da ga ljubi, liže i siše. Njeno tijelo je bilo neodoljivo i podsjetilo me je na moju slatku ženu koja ima istu privlačnu figuru koja svakoga može naljutiti.
Kasnije sam je video u Shalwar Qameezu i to mi je omogućilo detaljan pogled na njenu seksi fiziku.. Još uvijek razmjenjujemo poruke putem interneta, a ona me stalno poziva da posjetim njen stan da oživim uspomene na vođenje ljubavi.Čitaoci, ovo mi je promijenilo cijeli život i dalo mi novi seksualni nagon.

Postajemo tako bespomoćni i ne možemo ništa drugo nego da slušamo aqua sonic koji zvecka od živaca i prepusti se moćnim valovima da nas odvedu gdje god žele. Tada sam je zamolio da legne na grudi i podigne dupe prema gore.

Potom se ova veza nastavila do pet mjeseci. Tako sam počeo da provodim više vremena ispred kompjutera, surfujući po raznim internet stranicama. Zatim sam doveo noge u isti L položaj i gurnuo ih unazad dodirujući njene grudi i stomak.
Moje usne su stalno bile zauzete vađenjem meda iz njenih slatkih usana, moje ruke su ispunjavale svoj osnovni i važan zadatak da jašem i kliznu na jedan sa njenih vrhova i dolina, a moj pulsirajući željezni štap probijao se kroz njenu mokru, vruću i zategnutu vaginu , čineći je da leti na otvorenom nebu požude. molim te daj mi okus odličnog jebanja koji mi je nedostajao. Voleo bih da posetim Salmu kada budem u Indiji.. Poplava ekstremne seksualne želje kasnije me odvela u neviđeni svijet radosti i zadovoljstva. Nisam vjerovala njenim riječima i prihvatila sam njenu ponudu.
Bio je to naš prvi susret i ta žena mi se dopala (a kako sam bila hrabra po pričama o željama i zbog velikog seksualnog nagona), počeo sam maštati o njoj. Tako sam je napalio posebnim dodirima prstiju i bila je spremna za strašan jebač.