30 karata za vezu

Ali stvari su se desile, a on to nije mogao. Obuhvatio mi je bradu rukama i poljubio me najprije lagano, zatim jače i sa više strasti. Još uvijek nije bio potpuno unutra, pa smo se jednim brzim pokretom prevrnuli.Široko mi je raširio noge, podigavši ​​koljena na prsa, otvarajući mi pičku što je šire mogao. Uveo je svoje čudovište u moju zjapeću cjelinu, isprva nježno, a onda jednim snažnim udarcem, svih deset inča je bilo nabijeno u mene. Moja mama je došla gore i rekla mi da ona i moj očuh moraju trčati u radnju, pa da spavam i da će me dići kad se vrate.

Polako je ljuljao kukovima u skladu sa mojim pokretima. Bila sam ljuta, ali sam odlučila da ne dozvolim da to dođe do mene. Okrenuo sam se, nadajući se da ću ponovo zaspati. Još jednom sam se nabio na kolac i osetio kako talas za talasom oduševljenja prolaze kroz moje telo kao munja. Zabio je vrh svog jezika u moju vruću rupu tjerajući me da molim za još."Molim!", šapnula sam.
Njegovo tijelo se napelo dok sam svojim dugim noktima lagano prelazila gore-dolje po njegovom debelom stablu. Iskoristio sam taj trenutak da u potpunosti cijenim čovjeka koji je postao.Željela sam ga više od svega. Njegove velike ruke su ih otkopčale, ali je pustio zube da urade ostalo. Vrištala sam... Zabava se ubrzo razišla, a Joe me odnio u moju sobu. Ko sam ja bio da se s tim raspravljam?Pa sam zadremao.Čuo sam ih kada su ušli na prilaz, ali nisam obraćao mnogo pažnje. Samo je stegnuo stisak, privlačeći me bliže ako je to bilo moguće. Lagano sam se igrala s njegovom kosom dok je prelazio s mog vrata na moje još uvijek pokrivene grudi. Obmotala sam noge oko njegovog struka i počela da odgovaram njegovim udarima. Njegove oči susrele su se s mojima, i ako je bilo ikakve sumnje u bilo kome od naših misli, ona je nestala u tom trenutku. Moje tijelo je boljelo za njim. Nikada nismo ni razgovarali o tome da smo zainteresovani jedno za drugo na taj način...ali nije se moglo poreći želja i želja koja je postojala. Njegovo veliko tijelo je progutalo moje manje tijelo;čvrsto je obavio ruke oko mog struka i ja sam se ukalupila u njega.
Povukao sam ih dole, a on ih je šutnuo, poslavši ih da lete preko sobe. Nežno me je položio na krevet i poljubio u čelo."Sretan rođendan, Kel.", šapnuo je i okrenuo se da izađe iz sobe."Čekaj!", pozvao sam njegovu formu koja se povlačila."Ostani malo sa mnom."Nije rekao ništa, samo je gotovo nečujno prešao po podu i sjeo na krevet pored mene.

osjećala sam se kao da ću eksplodirati. Stavio je ruke na moje bokove, a ja sam ga uhvatila za zglobove kako bih se mogla podići gore-dolje po njegovom debelom stupu."Bože, ti si jebeno čvrst!"rekao je stisnutih zuba dok je nabijao na mene. Cijelo mi je tijelo planulo dok je zario lice između mojih nogu. Položio me natrag, izvlačeći svoj još uvijek tvrd kurac iz moje bolne pičke i prinoseći ga mojim usnama.

Kada sam konačno sišla, on je nežno lizao moje sokove. Bilo mi je tako nevjerovatno vruće... Omotao sam ga usnama i klimnuo glavom gore-dole. Nisam bila sigurna mogu li ga uzeti, ali sam bila prokleto sigurna da ću pokušati!Sagnuo sam se i poljubio veliku ljubičastu glavu, zadirkujući ga. Nežno sam se pomerila prema njemu, a on je naglo udahnuo.„Ovo je stvarno dobar osećaj.“, rekao sam još tiše i sa pomalo nestašnim osmehom. Zabava je tek počinjala. Polako sam klizio ustima gore-dolje, i ubrzo smo krenuli u ritam 30 karata za vezu.