Lily James i Matt Smith se zabavljaju

upoznavanje sa strancima u SAD

Žao mi je."I ja tebe želim, kao što bi ti rekao jedan pogled na moju bijesnu silu, ali držim tvoju bradu u ruci i tjeram te da me pogledaš u oči. Povučeš se malo naprijed i počneš se gurati natrag na mene."Stani! Rekao sam ti da se ne pomeraš!"Smack!Opet lupam po desnom obrazu da naglasim svoju poentu. Povlačite ih dole i skidate jednim lakim pokretom. U meni.
Borite se da poslušate, sada teže dišete. Zatim počinjem da mazim tvoj gležanj njime, polako idući gore-dole po listovima.

Onaj koji sam nameravao. Pružam ruku i polako prelazim prstom iza tvojih ušiju, ispod tvoje brade, a zatim gore i preko tvojih usana. Uskoro imam oba tvoja boka u rukama. Izmiče ti još jedan jecaj."Ko je moja prljava curica?"Počinjem da gunđam."Jesam, tata. Počinje da ima drugačiji efekat na vas. Jebi me sada, tata. Oh!Ta rajska aroma!Stavljam nos na tvoje međunožje i duboko udahnem, uživajući u tvom mirisu.

Zatim ih polako pomjeram niz tvoje strane, do tvojih bedara i niz tvoje noge. Jebem ti lice!Zabijam sve brže i brže, držeći te za glavu da se ne možeš pomaknuti. Jedva te dodirujući, prelazim njome preko vrha tvojih grudi tik iznad tvojih bradavica.

Lagano četkajte pero preko njega, jedva ga dodirujući Lily James i Matt Smith se zabavljaju. Odjednom ga izvučem do kraja, sklonim palac s puta i zabijem ga u tvoje dupe!U početku naiđem na otpor, ali moj kurac je tvrd i gurnem ga unutra!"Arrrrgggggg!"vrištiš. Odmah.""Govoriš li mi šta da radim, curice?"Ton mi je ljutit, ali upravo se ovoj reakciji nadam. Nije ti dozvoljeno da doživiš orgazam osim ako ti ja to ne kažem. Crvenilo je izblijedilo, ali ne u potpunosti upoznavanje sa strancima u SAD. Smrzavaš se i ostaješ savršeno miran, gledajući me s čežnjom u oči. Ukočiš se, a iz tebe se oteče tihi jauk. Nakon tog jednog, kratkog dodira, počinjem prelaziti perjem po tvom stomaku i grudima.