Stranica za upoznavanje pod nazivom mocha

Ležao je mirno, savijen u moje krilo pod uglom od skoro 90 stepeni, njegovo slatko zategnuto dupe je bilo blago razdvojeno i uživao sam u očima pod tim uglom.

Iako mu je jahala po licu, a on je dahtao svakih nekoliko trenutaka, on je iskoristio ono malo kontrole koju je imao u pomicanju glave da natjera svoje lice dalje u njenu toplu vlagu, zabijajući jezik toliko gore u njenu slatku macu kao i on. Prvo ga je udarila po butinama, puštajući ga da osjeti ubod njenog dlana.Čvrsti, ujednačeni potezi koji su ostavljali crvene tragove, ali bez ikakvih bradavica dok mu je prvo zagrijala bedra, zatim gornji dio stražnjice prije nego što je nanijela kratke, bockajuće poteze rukom na nježnu donju stranu njegovih guzica. Razumiješ li?""Da, gospodarice", uslijedio je grubo prošaputan, a opet pun poštovanja odgovor. Sedela je prekriženih nogu na ivici kreveta, dugo ćutajući, samo ga je posmatrala, posmatrala njegovo nago telo. Osjetio je njezine prste kako se kreću u njemu, rastežući ga i masirajući kako bi mu pripremili anus za igračke koje je odabrala. Takođe je potrebno lagano uređivanje. Nastavio je da lupa šmrće odavde prije nego što ju je ostavio, krvavu, na podu dok je izlazio da se više nikada ne vrati. Osim sjajnih crnih potpetica od 4 inča, nosila je tanke crne tange i odgovarajući grudnjak koji je imao čak i manje materijala od tangi, jedva je sadržavao njene teške sise i debele živahne bradavice. On je sve to pohlepno progutao, a kada je završio, ona je sklopila noge i rekla mu kako je zadovoljna njegovim jezikom i kitom. Nekakvim čudom uspio je čvrsto držati posljednje niti kontrole dok je ona zahtijevala da je poševi jače, stružući joj nokte niz leđa i bokove, ostavljajući male crvene trake preko njegove kremaste kože."Jebeš ovu pičku, pokaži mi koliko voliš da jebeš moju pičku", rekla je, podstičući ga brže."Šta će biti potrebno za moju jebenu igračku da mi maca svrši?"Na to je izvukla mačku-o-devet repova koje je gurnula ispod jastuka, i desnom rukom počela lagano da ga šiba po guzici dok ju je on jebao, sa svime što je imao, koristeći svoje tijelo da moli za oboje da je puste i njegov sopstveni. Kleknuo je pored njenih stopala čekajući njen sledeći potez, njen sledeći zvuk, njen sledeći dah.Čekao je sa zadahom, držeći se što mirnije, pokušavajući da obuzda drhtaj u svom tijelu, tu nit iščekivanja koja je prolazila kroz njega kao i električna žica, od čega mu se tijelo treslo i kurac drhtao.

Jezikom i ustima pokušao je polizati svaku pukotinu, popiti svaku kap vlage iz njene mace. koristeći cijelo njegovo lice kao svoju jebenu igračku, da je skine sa sebe . mogao dobiti. Njeni udarci bi varirali po jačini i lokaciji, ostavljajući njegovo dupe svuda jarko crveno, a kada je konačno mogla da oseti toplotu koja je zračila iz njegovog dobro korišćenog dupeta, konačno mu je rekla da se vrati na kolena i suoči sa njom.
I ova bi, kao i mnoge kratke priče, imala koristi od toga da bude 50% duža.i shvatio zlostavljanje i poniženje kroz koje ga je dovela, shvatio je da kao čovjek još uvijek ima nešto ponosa i samopoštovanja. Zasićen, kleknuo je, ne usuđujući se da obriše lice, već je uživao u njenim sokovima koji su ga polili i usudio se nadati se da bi ga i ona mogla nagraditi orgazmom, ali ga nije očekivala.
Kada je pritisnula prekidač na daljinskom, on je odjednom osjetio duboko zujanje vibrirajućeg jajeta duboko u svom dupetu, vibrirajući cijeli utikač i odašiljajući električno uzbuđenje kroz njegovo tijelo dok mu se dupe stezalo na jajetu i utikaču i njegovoj potrebi da sperma je bila gotovo neodoljiva. stanje uzbuđenja. Jezik mu je radio u krug, a on joj je snažno sisao klitoris kao da je znao da joj se sviđa. Učinio je to brzo, njegov penis je još uvijek očajnički tražio oslobađanje.
Prskajući malu količinu lubrikanta na svoje prste, posegnula je dolje i počela utrljati lubrikant u i oko njegovog čvrstog šupa. Naredila mu je da joj skine tange, što je on uradio kako su ga učili, zubima, nežno, ali spretno i ni jednom joj nije sastrugao kožu. Isključila je jaje, a dok je on još uvijek pulsirao u njoj, posegnula je oko njega i uhvatila čep i izvukla ga uz čujnu buku stranica za upoznavanje pod nazivom mocha. Spustivši pogled na njega rekla je: „Dobro si me zadovoljio licem i ustima, sad ćeš me zadovoljiti svojim kurom. Dok mu je mačka hvatala jaja, on se još jače gurnuo naprijed, a ona je vrisnula dok se orgazam obrušio na nju. Po mom mišljenju, i to nije kritika tvoje priče, iako je napisana kao ljubavni domme/sub odnos, više bih volio da ga ona kazni zbog svršavanja bez dozvole i da priča bude malo duža kako bi omogućila više interakcije i strožiju dominaciju dok ostajete u ljubavnom odnosu domme/sub. Uskoro je uslijedilo i jaje, jer ga je vrlo polako i namjerno izvlačila njegovim konopcem. Ne dozvoliti mu da svrši nakon što je ona bila vruća. Rečeno je, dobro i vruće. Prelazak iz trećeg u prvo lice je zbunjujuće.