Srpski sajtovi za upoznavanje

Dok ona sisa i jezike, ja se igram sa njenim savršenim dupetom i mačkom;miluje, šamara i sondira sve njene mokre rupice. Poslušno, ona odgovara: "Da Gospodaru", pa se spušta na koljena i počinje da mi siše kurac, jaja i jezik u dupetu.
Oboje volimo da igramo uloge, posebno kada ja imam kontrolu. Dok stojimo, ona me odgurne kako bi mogla da se obuče, ali ja je hvatam za kosu i gurnem preko ivice kade kako bih mogao da gurnem kurac u njenu mokru macu.
Ona uvijek kaže: "Ne sada... Mogao bih joj dati nekoliko sekundi da dođe do daha, ali onda joj naredim da se ponovo pojebe na moj kurac dok ponovo ne dođe. Dok jašem njenu macu, lupit ću je po guzima i povući joj kosu, da je pitam šta želi. Kad me otkotrlja nakon što je došla drugi put, uvijek pita: "A šta bi majstor htio?"Oboje znamo da je ovo njen način da me pozove da joj nasilim dupe. Zbog naših okolnosti, ona obično završi ovdje, što je u redu, jer imamo sve igračke i odjeću koja će nam ikada trebati. Dok se skida, gledam kako zadirkujuće skida svoju odjeću, znajući da mi je iz sekunde sve teže.Često prije nego što se obuče, zgrabim je i povučem njeno dupe prema svom ukočenom kurac. Ona zna da mora da jaše dok ne dođe, što je obično samo nekoliko sekundi. Ona zna rutinu: melji svoje šcike u moj kurac dok joj ja stišćem bradavice. Lako se uvlačim u njenu opuštenu rupu i odmah počinjem da se zabijam u nju, a jajima udaram o njenu mokru macu.

Ona je tako poslušna;"Da Gospodaru," onda ona uvlači moj alat za kurac u svoju vruću, mokru pičku. Ona zna da volim dupe, tako da je za nekoliko sekundi jebe prstom u moje dupe i sisa mi kurac do mjesta gdje sam na rubu srpski sajtovi za upoznavanje. Godinama slavimo rođendane, moj rob i ja. Ona me gleda onim 'jebi me' pogledom koji samo ona ima, i odgovara: "Da gospodine", dok me ponovo jebe. Naučila je da kaže: "Jebi me u dupe, sve je tvoje."Uz to, izvlačim svoj kurac iz njene pičke i neka me odvede u svoje dupe koje čeka. U roku od nekoliko minuta, ona klizi unutra, noseći svoju crnu štikle, čizme do bedara i svoje crne tange.